Βίκυ Κάβουρα: «Αυτή τη στιγμή θα έπαιζα στο θέατρο και τον καραγκιόζη, θα έκανα τα πάντα»
3 years, 1 month ago
6

Σε μια συνεντευξη εκ βαθέων προχώρησε η Βίκη Κάβουρα στην εκπομπή Love it. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε: «Είναι δύσκολα τα πράγματα επαγγελματικά, φέτος πέρασα 3 φορές ψιλοκαταθλιψούλα».

Επίσης, δεν έκρυψε την πίστη που έχει στο Θεό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσεύχομαι, με βοηθάει πολύ η προσευχή. Με ενοχλεί όταν κάποιος δεν ασπάζεται ότι πιστεύω στον Θεό».

Όσο για το πώς είναι αυτή την περίοδο, η Βίκυ Κάβουρα εξομολογήθηκε: «Αυτή την περίοδο ξαναερωτεύομαι τη ζωή και τον εαυτό μου».

Όμως δεν έκρυψε ότι ήταν πολλά τα γεγονότα που τη λύγισαν: «Πέρασα δύσκολα την προηγούμενη περίοδο με τη δουλειά και με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσαμε στην οικογένειά μου. Ήταν το μοναδικό πράγμα που με γονάτισε και έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ μπορούσαν».

Όσο για τη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη σήμερα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την πικρία της καθώς είπε: «Βέβαια το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα και άλλα ισχύουν».

Μια συνεργασία και μια φιλία που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε η Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχτηκε επίσης πως της λείπει πολύ η τέχνη της καθώς όπως είπε: «Αυτή τη στιγμή θα έπαιζα στο θέατρο και τον… καραγκιόζη, θα έκανα τα πάντα».

Τέλος, μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζω κάτι μεγάλο επαγγελματικά, θα το ανακοινώσω σε λίγες μέρες».

in.gr