Βίκυ Κάβουρα: Ο τσακωμός με τη Μουτίδου, το τρίτο πρόσωπο και ο πιο σέξι άνδρας της Ελλάδας
1 year, 10 months ago
6

H Βίκυ Κάβουρα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αποκάλυψε τον απίστευτο τσακωμό της με την Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για την προσωπική της ζωή και τον πιο σέξι άνδρα της Ελλάδας.

«Με μία φίλη μου που λατρευόμαστε έχω τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα. Με την Σοφία Μουτίδου. Ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας, είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, αλλά εκείνη όντως είχε τσαντιστεί», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Η ίδια συμπλήρωσε: «Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της και συνέχιζα να τα κάνω. Το πήρε στραβά όμως, το ότι έκανα τα νύχια μου. Έγινε σαματάς. Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες. Ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, μπαίνοντας στο «Εξομολογητήριο» του After Dark, αποκάλυψε πως άθελά της έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση.

«Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο χωρίς να το ξέρω. Αργώ λίγο να το μάθω, γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν τρόπο να βρίσκουν τα πάντα, εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά κι έτσι, την πατάω. Αλλά είναι αλήθεια πως όταν ψάχνεις, βρίσκεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στην ερώτηση για το ποιος είναι ο πιο σέξι Έλληνας, η Βίκυ Κάβουρα απάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

in.gr