Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της
1 year, 6 months ago
6

Ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού…

Ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας στην εφημερίδα On time.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση» είπε.

«Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση ‘η ψευτουπηρέτρια’ του Μαριβώ» συμπλήρωσε.

«Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να ‘κλειδώσει’ η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε το μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990.

in.gr