Βίντεο: Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ το έκαψαν στον γάμο της Βούσουλα
1 minute ago
6

Ο μισός ΣΚΑΙ βρέθηκε στον γάμο της παρουσιάστριας του σταθμού, Μαρίας Βούσουλα, η οποία παντρεύτηκε στην Αντίπαρο τον δικαστικό συντάκτη του STAR Κωνσταντίνο Γεώργιζα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, Γιάννης Κολοκύθας, η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, και μία ακόμη πολύ καλή φίλη της νύφης.

Σήμερα ο ΣΚΑΙ μετέδωσε βίντεο από το γλέντι που ακολούθησε και όπως μπορείτε να δείτε η νύφη, οι κουμπάροι αλλά και δημοσιογράφοι του σταθμού, ειδικά ο Δημήτρης Οικονόμου, το έκαψαν!

 

Ο γάμος της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου ήταν παραδοσιακός, με τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία με τα πόδια και συνοδευόμενη από μουσικούς, που έπαιζαν βιολί και λύρα, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα τρικούβερτο παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μία ημέρα πριν τον γάμο, το ζευγάρι έκανε ένα pre wedding πάρτι στην παραλία Φανάρι με χαλαρή διάθεση και πολύ κέφι. Μάλιστα, η κουμπάρα, Μαρία Αναστασοπούλου πόσταρε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ο γαμπρός φοράει μια λευκή μπλούζα με το σλόγκαν «Goodbye life, welcome wife», την Μαρία Βούσουλα με ένα άλλο που έγραφε «Η νύφη» και τους κουμπάρους επίσης με λευκά μπλουζάκια με τα σλόγκαν «Η κουμπάρα No167», «Η κουμπάρα Νο 168» και «Ο κουμπάρος».

nifi-sinodeia
Η νύφη φτάνει στην εκκλησία με τα πόδια και συνοδευόμενη από μουσικούς
Anastasopoulou-koumpara
Η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρία Αναστασοπούλου
Anastasopoulou-prewedding
Anastasopoulou-prewedding