Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Όταν είχαμε οικονομικές δυσκολίες προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί – Η ατάκα για το κόκκινο νυφικό στο γάμο τους
1 month ago
6

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4, μιλώντας για την υποκριτική, αλλά και την προσωπική τους πορεία ως ζευγάρι.

Οι δυο τους μάλιστα αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στην περίοδο κατά την οποία αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες, ενώ παράλληλα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Εκείνη η εποχή (με τις οικονομικές δυσκολίες) ήταν η εποχή όπου προσπαθούσαμε και για παιδί και όλα αυτά,  οπότε κάπου έπρεπε να υπάρχει μία ισορροπία», ανέφερε η Έφη Μουρίκη.

Και πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έτσι είμαστε, δεν μπορούσε αλλιώς να ζήσουμε. Εμείς οι ηθοποιοί έτσι είμαστε στα άκρα. Σε μεγάλες απογοητεύσεις είναι η μεγάλη συσπείρωση».

«Στις σχέσεις υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό… όταν προσφέρεις κάτι δεν έχεις κανένα παράπονο. Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις αδικηθεί, εκεί είναι τα μεγάλα προβλήματα και εκεί είναι πιστεύω το λάθος που πρέπει να έχεις κάνει εσύ, αν νομίζεις ότι έχεις θυσιαστεί», είπε το ζευγάρι.

Όταν οι παρουσιαστές ρώτησαν γιατί η Έφη Μουρίκη επέλεξε να φορέσει κόκκινο νυφικό στο γάμο τους αυτή ανέφερε: «Ο παππάς χάρηκε πολύ όταν με είδε, περάσαμε πολύ καλά»,  με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να συμπληρώνει: «Γιατί είναι μουρλή. Η κοπέλα δεν παντρεύονταν, βόλτα στις Κάννες πήγε» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Οι δυο τους περιέγραψαν το «τρελοκομείο» του γάμου τους, από την πρόταση γάμου μέχρι σήμερα.