Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ποτέ δεν πέσαμε στην παγίδα του ανταγωνισμού με την γυναίκα μου»
2 years, 9 months ago
6

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6) ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όπου μίλησε για έρωτα, θέατρο αλλά και τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

«Οκτώ χρόνια παίζει στην τηλεόραση το ‘’Μην αρχίζεις την Μουρμούρα. Νιώθω σα να μη πέρασε μια μέρα. Μπήκα 50, είμαι 59. Κοιτάω πίσω μου και νιώθω ότι τώρα ξεκινάω. Είναι αυτοτελή τα επεισόδια. Θέλει ευρηματικότητα. Ένα μπράβο και στους συγγραφείς μας γιατί αυτοί είναι που κρατούν το οικοδόμημα. Πάω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω γύρισμα. Η αισθητική της σειράς είναι τέτοια που είναι μοντέρνα, αλλά θυμίζει και παλιό κινηματογράφο» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός ενώ αναφέρθηκε και στην συμπρωταγωνίστριά του, Κλέλια Ρένεση.

«Είναι δυναμική, κάνει πολλά πράγματα μόνη της, μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της. Αλλά έχει την ανάγκη να έχει πραγματικούς φίλους δίπλα της που να την στηρίζουν. Και για αυτό την αγαπάω και είμαι φίλος της. Με ενδιαφέρει το ανθρώπινο στοιχείο πάνω στην Κλέλια. Έχουμε χημεία. Πάω στο γύρισμα και νιώθω ότι έχω μία φίλη».

Θέατρο

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Παγίδα» που θα κάνει περιοδεία το καλοκαίρι.

Η παράσταση θα ανέβει σε 42 πόλεις της Ελλάδας.

«Αυτό το έργο το ξέρω από το 1998. Ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω» σημείωσε.

«Είναι μια αστυνομική κωμωδία. Όμως το χιούμορ που έχει το έργο παραπλανεί. Ο Χίτσκοκ είχε πει ότι είναι το καλύτερο αστυνομικό που είχε δει. Ήθελε να το κάνει ταινία αλλά δεν πρόλαβε. Είμαι ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο έργο».

Η σύζυγος και ο έρωτας

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι 33 χρόνια με την γυναίκα του.

«Ποτέ δεν πέσαμε στην παγίδα του ανταγωνισμού. Βάζαμε πρώτα τη σχέση και κατ’ επέκταση τη δουλειά. Υπήρχε ένας συναγωνισμός που προστάτευε και εκπαίδευε τον άλλον. Μάθαμε από πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε δύο για το ίδιο πράγμα. Ποτέ δεν μπήκε ο ένας στα πόδια του άλλου για να του βάλει τρικλοποδιά» σχολίασε και αναφέρθηκε στις έννοιες του έρωτα και της αγάπης.

«Ανθρώπινη εφεύρεση η αγάπη. Δεν πρέπει να φύγει ο έρωτας από τους ανθρώπους. Όταν μπαίνουν οι μεγάλες ευθύνες και οι μεγάλες υποσχέσεις, αν δεν είμαστε να τις δεχτούμε, ας μην το κάνουμε. Ο έρωτας πρέπει να μένει πάντα στη ζωή μας. Να είμαστε ερωτευμένοι όχι με τη σύντροφό μας, αλλά και με τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν θέλω να επιτρέψω να φύγει ο έρωτας που έχω για αυτόν τον άνθρωπο».