Βραβεία MTV: Η «γυμνή» Μέγκαν Φοξ, ο καβγάς του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και η αειθαλής Τζένιφερ Λόπεζ
2 years, 7 months ago
6

Ολά όσα έγιναν στα VMA 2021 – Δείτε το βίντεο του καβγά του Machine Gun Kelly με τον θρύλο του MMA στο κόκκινο χαλί

Το ζεύγος Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly ήταν τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα βραβεία VMA του MTV που απονεμήθηκαν χθες το βράδυ.

Η Μέγκαν έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανύπαρκτο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και ο MGK με την καβγά του στο κόκκινο χαλί με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Η 35χρονη ηθοποιός επέλεξε μία τουαλέτα Mugler που δεν άφηνε τίποτε στη φαντασία και τη συνδύασε με wet look στα μαλλιά.

megan_fox_vma
megan_fox_vma2
megan_fox_mgk_vma2
megan_fox_mgk_vma

Ο φίλος της Machine Gun Kelly εμφανίστηκε με κόκκινο κοστούμι, ενώ όπως είχε προβλέψει η Megan με ανάρτησή της στο Instagram ήταν στους νικητές των βραβείων.

Ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά ο Kelly έμπλεξε σε καβγά με τον θρύλο του MMA Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στα backstage του Barclay Center στο Μπρούκλιν, όπου διεξάγονταν τα VMA.

Ο καβγάς του Conor McGregor με τον Machine Gun Kelly

Οι φωτογραφίες δείχνουν άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον ΜακΓκρέγκορ, ενώ η φοξ μπήκε ως ασπίδα στον Kelly.

Δείτε τι δήλωσε ο Κονορ ΜακΓκρέγκορ, ενώ νωρίτερα ο εκπρόσωπός του είπε ότι για όλα έφταιγε η υπερβολική αντίδραση της ασφάλειας του Kelly:

Στις εμφανίσεις της βραδιάς πάντως που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται η αειθαλής Τζένιφερ Λόπεζ, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αλλά και ο Lil Nas X.

Οι εμφανίσεις στη σκηνή:

Η Olivia Rodrigo στα VMAs
Camila Cabello Performs "Don't Go Yet" | 2021 VMAs | MTV
Η εμφάνιση του Lil Nas X στα VMAs

protothema.gr