Weeknd: Σταμάτησε ξαφνικά συναυλία του – «Η φωνή μου έσβησε» Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του
1 year, 6 months ago
6

Ο Weeknd αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα συναυλία στο Λος Άντζελες, λόγω προβλημάτων με τη φωνή του.

Ενώ τραγουδούσε την επιτυχία του «Can’t Feel My Face», έφυγε από τη σκηνή, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Ένα άλλο τραγούδι άρχισε να παίζεται για λίγο και μετά άνοιξαν τα φώτα στο SoFi Stadium του Ίνγκλγουντ.

  • Διαβάστε επίσης: O Weeknd θα δανείσει τη φωνή του σε χαρακτήρα των «Simpsons»

Η συναυλία σταμάτησε έπειτα από τέσσερα τραγούδια, σύμφωνα με το Reuters και αμέσως μετά ο σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή, για να εξηγήσει στον κόσμο τι είχε συμβεί, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη.

«Δεν ξέρω τι συνέβη»

«Δεν ξέρω τι συνέβη όταν ούρλιαξα, αλλά απλά έχασα τη φωνή μου. Αυτό με σκοτώνει, δεν θέλω να σταματήσω το σόου. Αλλά δεν μπορώ να σας δώσω τη συναυλία που θέλω», είπε στον κόσμο και τους διαβεβαίωσε ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

«Αλλά θα κάνω μια συναυλία για εσάς πραγματικά σύντομα. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που θέλω», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα, ο Weeknd εξήγησε τι συνέβη και με ανάρτηση που έκανε στα social media.

 

«Η φωνή μου έσβησε στο πρώτο τραγούδι και είμαι συντετριμμένος. Την ένιωσα να χάνεται και η καρδιά μου σταμάτησε. Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από τους θαυμαστές μου που ήταν εδώ. Υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω σε νέα ημερομηνία», έγραψε.

Η επόμενη εμφάνισή του στο πλαίσιο της περιοδείας «After Hours Til Dawn» είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου, στο Τορόντο.

in.gr