X Factor – Κατερίνα Λαζαρίδου: Τα πρώτα λόγια μετά τη νίκη – «Δεν είχα σκοπό να πάω, ο Χρήστος χάρηκε παραπάνω»
1 year, 9 months ago
6

Ο μεγάλος τελικός του X Factor το βράδυ της Κυριακής (10/7) ήταν γεμάτος εντυπωσιακές εμφανίσεις, συγκινήσεις και μοναδικές εκπλήξεις.

 

Μετά τις επιβλητικές εμφανίσεις των πέντε παικτών που βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό και την εκρηκτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε τους δύο μεγάλους νικητές του μεγαλύτερου μουσικού show.

Μεγάλη νικήτρια του X Factor, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor, μαζί με ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Δεύτερος στην προτίμηση του κοινού ήταν ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

 

Οι δυο τους βρέθηκαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο σόου και τα μελλοντικά τους σχέδια.

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια αξέχαστη πορεία. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια, θέλω βήμα βήμα να το πηγαίνω. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι η νικήτρια», σημείωσε η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, δήλωσε ότι στην αρχή ήταν αρνητική για την παρουσία της στο σόου.

 

«Δεν είχα σκοπό να πάω ποτέ. Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor, αλλά μου βγήκε σε καλό. Νομίζω ότι ο Χρήστος Μάστορας χάρηκε παραπάνω από μένα. Ήταν όλα πολύ έντονα».

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα στις συναυλίες του συγκροτήματος.

enimerotiko.gr