Ξεσήκωσαν όλο το μαγαζί: Ο άγpιος τσακωμός Πάνια – Καρβέλα σε γvωστό εστιατόριο & οι φωνές της παρουσιάστριας
1 year, 6 months ago
6

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα από τα σπάνια ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό τους.

 

Το ζευγάρι, που έβαλε τίτλους τέλους στον γάμο του το 2016, προσπαθεί για χάρη του γιου τους, του μικρού Ανδρέα, να έχει καλές σχέσεις, ωστόσο, ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη πριν 2 χρόνια, ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Η Αννίτα Πάνια είχε κατέβει με τον γιο της στην Καλαμάτα, χωρίς τον Νίκο Καρβέλα καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κάνουν κοινές διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος δεν βλέπει ή δεν θα περάσει χρόνο με το παιδί του.

Στην πρώτη επίσκεψη του συνθέτη στο εξοχικό, όπως αναφέρει το Ciao, προκλήθηκε και ο πρώτος καυγάς του πρώην ζευγαριού.

 

Ένας καυγάς που η είδηση του κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα από Καλαμάτα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως εκείνους που λένε ότι ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι υπάρχουν πολύ τεταμένες σχέσεις.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καυγάς έγινε από την πρώτη μέρα κιόλας που πήγε ο Καρβέλας στο εξοχικό και βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο.

 

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μιλάει πολύ έντονα στο τραπέζι και να φωνάζει ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να πληρώσουν άρον άρον και να σηκωθούν να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να έχουν φάει τίποτα.

enimerotiko.gr