Ξέσπασε η Κατερίνα Καινουργιου: «Eίναι εμμονή προς το πρόσωπό μου»
5 months, 29 days ago
6

Την έντονη διαφωνία της με τα όσα προβάλλονται και ακούγονται μέσα από την μαγειρική εκπομπή του MasterChef εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πει τότε πως δεν θα πρέπει κανείς να βλέπει αυτή την εκπομπή.

Αυτή την άποψη σχολίασαν το περασμένο Σάββατο μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Κώστας Τσουρός συγκεκριμένα χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου αφού θεωρεί ότι με αυτή της την αντίδραση προσβάλλει το τηλεοπτικό κοινό και τις επιλογές του.

Το πρωί της Τρίτης και ενώ στο «Ευτυχείτε» σχολίαζαν τα νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως αυτό που σχολίασε ήταν την σκληρότητα του reality ενώ αποκάλυψε πως νιώθει να μια συνεχή επίθεση από συγκεκριμένα άτομα που αγγίζει τα όρια της εμμονής.

«Δεν το αμφισβητεί κανείς ότι το MasterChef πάει καλά, δεν λέω ότι δεν πάει καλά. Εμείς κρίνουμε ότι είναι ένα πολύ σκληρό reality. Επειδή άκουσα διάφορα μέσα το Σαββατοκύριακο, Δεν θέλω τώρα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ γιατί θεωρώ ότι είναι εμμονικό. Θεωρώ ότι είναι εμμονή προς το πρόσωπό μου πλέον γιατί γίνεται συνέχεια. Θεωρώ πως είναι εμμονή γιατί φταίω συνέχεια εγώ. Εγώ είπα την άποψή μου για το σκληρό ριάλιτι. Δεν συγκρίνεται αυτό που βλέπουμε με μια τηλεφωνική ιστορία ή ένα δίλλημα που μπορεί να βγει σε αυτή την εκπομπή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα