Ξέσπασε η Λουκία Λαιμού: Το μήνυμα στα media και ο πρώην σύντροφός της Παύλος Τερζόπουλος
7 months, 4 days ago
6

O Παύλος Τερζόπουλος ήταν η τελευταία προσθήκη στο Power of Love με τα κορίτσια του σπιτιού να κάνουν λόγο για ένα ωραίο αγόρι. Ο Παύλος είναι ελεύθερος εδώ και ένα χρόνο και θέλει να… πειραματιστεί.

Ποια ήταν όμως η τελευταία του σχέση; Η Λουκία Λαιμού. Η κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τη συμμετοχή της στο «So you think you can dance» ενώ μας απασχόλησε και το οικογενειακό της background.

O Παύλος είναι γυμναστής με πολλές διακρίσεις και αγαπά τα σπορ και τη φύση. Φαίνεται πως αυτό ήταν και ένα από τα κοινά τους σημεία αφού και η χορεύτρια – ψυχολόγος είναι πολυπράγμων και υποστηρίζει το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Η Λουκία Λαιμού όμως από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους, (σ.σ. στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κοινές τους φωτογραφίες ), αντέδρασε εντόνως. Όχι γιατί έγινε γνωστό πως δυόμισι χρόνια διατηρούσαν δεσμό αλλά επειδή για ακόμα μια φορά τη χαρακτήριζαν ως «κόρη εφοπλιστή», χωρίς όνομα και ιδιότητα.

Η Λουκία Λαιμού μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους followers της και έστειλε το μήνυμα τους προς τα Μέσα, δηλώνοντας:

«(Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μέγεθος αυτής της κοινοποίησης. Όμως χρειάζεται να το βγάλω από μέσα μου.)

Όσο και να προχωρήσεις στη ζωή σου, πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να προβάλλουν τον τίτλο που να τους συμφέρει. Αυτό που ”πουλάει” και κάνει ”είδηση”. Περιμένω χρόνια τώρα να αφήσουν το ”κόρη γνωστού εφοπλιστή…. χορεύτρια/κηπουρός/αστροναύτης” και να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, αλλά η δημοσιογραφία έχει ξεκάθαρα πεθάνει.

Ας επανασυστηθούμε λοιπόν.

Με λένε Λουκία, είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχω ασχοληθεί με πολλά πράγματα στο παρελθόν, που να με γεμίζουν. Το κάθε πράγμα ξεχωριστά μου προσέφερε κάτι και με βοήθησαν όλα να ανακαλύψω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου και τη δημιουργικότητα που ήθελα να καλλιεργήσω.

Είχα τη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα, που με βοήθησαν να χτίσω χαρακτήρα και να λάβω πολύτιμες γνώσεις .

ΝΑΙ είμαι κόρη εφοπλιστή. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει και δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά, δυστυχώς, γιατί ήταν απόμακρος σαν άνθρωπος και ήταν δύσκολο για εκείνον να δείξει συναίσθημα. Ωστόσο τον αγαπούσα και τον αγαπώ, όπως όλα τα κοριτσάκια αγαπάνε τον μπαμπά τους και τον θαυμάζουν.

Όταν όμως ανακυκλώνετε την ίδια χαζομάρα ”κόρη εφοπλιστή” σα σιχαμένη λούπα , δείχνετε ένα ΤΙΠΟΤΑ για το ποια είμαι εγώ, και ένα σωρό για το ποιοι είστε ”εσείς” που τα γράφετε.

ΔΕΝ είμαι αυτό. Αυτό είναι ένας τίτλος, που δε διαφέρει από το να μαι κόρη οποιουδήποτε. Σταματήστε να πουλάτε ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥΣ τίτλους για να κερδίσετε ”κλικ” και ”λάικ” και δε ξέρω και γω τι, και το χειρότερο, πιάνετε στο στόμα σας άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση. “Ο τάδε ήταν με την (ετοιμαστείτε για το ποίημα) κόρη γνωστού εφοπλιστή”…. κτλ κτλ.

Είμαι ένα σωρό πράγματα πέρα του τίτλου που προμοτάρετε, αλλά πάνω απ όλα είμαι ένα άτομο που θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είμαι ευαίσθητη, δουλευταρού και ΖΩ για να βλέπω τα άτομα γύρω μου να χαμογελάνε.

ΑΥΤΑ γράψτε. Έτσι για αλλαγή».