Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για άνθρωπο του ΑΝΤ1 που κόντεψε να την αφήσει χωρίς δουλειά
1 year, 4 months ago
6

Ένα απίστευτο ξέσπασμα με -σχεδόν- αποκαλύψεις έκανε η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έκατσε στον καναπέ και μίλησε σχετικά με όσα συνέβησαν πριν αφήσει την εκπομπή της στο Μακεδονία TV για τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην εκπομπή πως τα θυμήθηκε με αφορμή έναν «ντόρο που έχει γίνει πρόσφατα».

Αναλυτικά, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε:

«Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή. Το οποίο το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά.

Γιατί εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ. Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα…. Γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.

Με ξάφνιασε γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό το πράγμα. Έχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι. Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα “τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις”. Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα. Είναι πολύ κρίμα γιατί έχει ταλέντο.».

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα, με το πρόσωπο που «ζωγράφισε» να είναι προφανές!