Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης
10 months, 29 days ago
6

Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους θέλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, σχετικά με τις διαστάσεις που έχει πάρει η κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» έδωσε τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Ουγγαρέζου ότι κινδύνευσε να χάσει τη θέση του στο Mega, εξαιτίας του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ εξήγησε τι συνέβη με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο τηλεφώνημα που είχαν πριν λίγες ημέρες, όπως εκείνη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Happy Day.

«Είμαι ψύχραιμος. Κι αισθάνομαι δικαιωμένος, όπως πήγαν τα πράγματα. Μου έστειλαν μηνύματα ακόμη και άνθρωποι μέσα από τον ΑΝΤ1. Και κάποιοι το έκανα και δημοσίως. Νιώθω ότι την Κυριακή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μίλησα σωστά. Νιώθω ότι εδώ και χρόνια προσπαθώ να μιλώ σωστά, είτε γράφω κάποια σειρά, είτε τοποθετούμαι δημόσια. Τώρα είμαι πιο μεγάλος και πιο μαχητικός στο να εκφράσω κάποια πράγματα. Η Ελλάδα, αλλά και η τηλεόραση είναι σε μια διαφορετική κατάσταση. Έχουν χειροτερέψει πολύ τα πράγματα γι’ αυτό πρέπει ίσως να φωνάζουμε λίγο πιο δυνατά…», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ιστορία με τον Ουγγαρέζο και τον Γιώργο Γεωργίου, τον οποίο είχε καλεσμένο στη στήλη του, Ougga-challenge: «Την ιστορία αυτή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη λέει από το 2016. Όταν για πρώτη φορά μίλησε γι’ αυτή την ιστορία στο Spata live, ήταν φουσκωμένη.

Ήταν αυτό που κάνουμε κι εμείς, το φουσκώνουμε για να φανεί πιο εμπορική η ιστορία μας. Το έκανε και δεύτερη φορά στο Late Night και το έκανε και τρίτη φορά. Σκέφτηκα να τοποθετηθώ, αλλά δεν το έκανα. Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα έγραψα στο Instagram. Τότε, άνοιξα το Instagram και είδα παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying και ο Γιώργος Γεωργίου, καλεσμένος στο πρωινό. Ούτε την τηλεόραση. Έστειλα ένα μήνυμα που έγραφε: Την παγκόσμια ημέρα του bullying έχετε καλεσμένο έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει συνδέσει τον εαυτό του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις στην τηλεόραση; Η επιλογή είναι αυτής. Αυτό το μήνυμα το έστειλα στους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού και στον ίδιο τον Δημήτρη.

Δεν το έκανα πίσω από την πλάτη του. Δεν ασχολήθηκα μετά. Δεν ξέρω καν αν έπαιξε η εκπομπή. Αυτή είναι η παρέμβαση που έχω κάνει. Μου έστειλε μήνυμα ο Δημήτρης και έλεγε, αν είναι δυνατόν να αποκλείουμε έναν άνθρωπο από την τηλεόραση δια βίου, επειδή κάποτε είχε εκφράσει κάποιες απόψεις. Και του εξήγησα ότι αναφερόμουν, μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα προβολής».

«Η τηλεόραση δε φτιάχτηκε για να λέμε ψέματα. Δεν φτιάχτηκε για να κουτσομπολεύουμε τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κινδύνεψε να χάσει ποτέ τη δουλειά του από εμένα. Την έχασε γιατί, αν θυμάστε, στο τέλος της χρονιάς ήταν μάλλον εκείνος που έστελνε μηνύματα πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή του. Όχι εγώ», τόνισε ο ηθοποιός. Και προφανώς για το «μήνυμα πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή» αναφερόταν την χρονιά που ήταν στην ομάδα του Μάρκου Σεφερλή, με τον οποίο προς το τέλος της σεζόν είχαν έρθει σε αντιπαράθεση.

Όσο για την ιστορία με την Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Σήμερα το πρωί είπε ψέματα. Ότι δεν με κατονόμασε ποτέ. Ξεχνάει, όμως, ότι το 2016 στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ, είχε γράψει στη στήλη της ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ένας δημοσιογράφος διαφωνεί μαζί του, ζητάει να απολυθεί. Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά, αλλά δεν το έκανα. Έδωσα μία δεύτερη ευκαιρία. Εξάλλου, ψέματα γράφουν συνέχεια. Και είναι μία στήλη που δεν τη διαβάζει και κανένας. Και για να είμαι ειλικρινής, επειδή είμαι άνθρωπος που γράφει και διαβάζω τους τηλεκριτικούς, είναι η χειρότερη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η τηλεκριτικός που έχει το λιγότερο ταλέντο. Δεν της είχα καμία εκτιμήση».

Για την πρόσφατη συνέντευξή της και τα μηνύματα που αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου ότι της έστειλε, είπε: «Είδα την εκπομπή κι ενώ ξέρω ότι θα βγει και η εκπομπή με το παιδί και το bullying, η τόσο γλυκιά και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, βλέπω ότι λέει ότι κάποιος ζήτησε να την απολύσουν. Και καταλαβαίνω ότι το ψέματα, συνεχίζεται κι εδώ. Την πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε πολύ άσχημα. Φώναζα, φώναζε, όσο για το υβριστικά μηνύματα, της είπα ότι έχει μαυρίλα και μίσος μέσα της. και την έχω χε@@. Μου είπε, ότι θα αποκαλύψω τι άνθρωπος είσαι. Και της είπα ότι ξέρεις εσύ τι άνθρωπος είμαι και όχι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν χρόνια».

Όσο για τον αν θα κινηθεί νομικά, ξεκαθάρισε: «Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά, γιατί ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και βλέπει ότι μιλάω ειλικρινά. Το είχα σκεφτεί από την πρώτη φορά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πάω να του πάρω στο δικαστήριο και 5 και 10 και 20 και 30 χιλιάδες ευρώ. Δε μου λέει και τίποτα. Δεν θέλω να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία να μαζεύει χρήματα με τους γονείς του για να τα δώσει. Δε μου λείπουν τόσα. Να με έχει καλά ο Θεός να δουλεύω και να τα βγάλω αυτά τα χρήματα, αν μου λείπουν».