Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν ήρθα στο παιχνίδι για να γ@μ@σ@ τις αξίες μου»
2 years, 11 months ago
6

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Φάρμα τα σχόλια του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, για τις γυναίκες του αγροκτήματος αλλά και που έθεσε πρώτη μονομάχο την Μαρία Φραγκάκη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Φάρμα τα σχόλια του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, για τις γυναίκες του αγροκτήματος αλλά και που έθεσε πρώτη μονομάχο την Μαρία Φραγκάκη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μάλιστα δεν συμφώνησε με την κίνησή του να βγάλει υποψήφια την Μαρία Φραγκάκη, που έχει χτυπήσει το χέρι και βγήκε εκτός εαυτού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε: «Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι κι ότι την επέλεξε να αγωνιστεί, το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης, ανθρωπιάς που έχω παλέψει σε όλη μου την ζωή για αυτά. Να έρθω σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου; Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολλές φορές έχω δώσει την ζωή μου για κάποια πράγματα και αν τα περάσω στα παιδιά μέσα από τα μαθήματα υποκριτικής κι αυτοβελτίωσης. Για την αγάπη προς τους δικούς μου είναι κάτι που δεν θα το κάνω ποτέ ότι έπαθλο και να μου δώσουν. Συγγνώμη που παραφέρθηκα και μίλησα πιο έντονα αλλά είναι κάτι που με τάραξε πολύ».

in.gr