Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία: «Είδα αχαριστία και εξαπάτηση»
2 years, 3 months ago
6

Σωτήρης Μουστάκας: Η Αλεξία Μουστάκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την εξαπάτηση που εισέπραξε και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

 

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, αρχαιολόγος, μαθηματικός, αλλά όχι ηθοποιός. Στην σχολή έμαθαν τη δεύτερη χρονιά ότι είμαι κόρη του Μουστάκα και της Μπονέλου. Και έκλεισαν και άνοιξαν πόρτες λόγω του επωνύμου μου».

Η ίδια μιλώντας για τους γονείς της ανέφερε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και ο μπαμπάς μου ήταν πιο κλειστός άνθρωπος αλλά με φοβερό χιούμορ. Έγραφαν ποιηματάκια ο ένας στον άλλον φεύγοντας από το σπίτι. Πιο μεγάλη έλεγα στον πατέρα μου τα προσωπικά μου, μικρή όχι. Με συμβούλευε, αλλά είχε μέτρο, δε μου έλεγε “πρέπει να κάνεις αυτό”. Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, Σωτήρης Μουστάκας – που είχε μεγαλείο ψυχής -, έπαιζα στο θέατρο. Την ίδια χρονιά, με διαφορά 3 μήνες, έχασα τη μητέρα μου, Μαρία Μπονέλου».

 

Σωτήρης Μουστάκας: Γιατί «λύγισε» η κόρη του, Αλεξία

Τέλος, η Αλεξία Μουστάκα είπε συγκινημένη: «Βλέπω ταινίες με τους γονείς μου, δεν έχω πρόβλημα. Από τον πατέρα μου έχω πάρει το βλέμμα του, από τη μητέρα μου την γλύκα της. Επειδή οι γονείς μου ήταν τόσο δοτικοί, νομίζεις πως όλος ο κόσμος έτσι είναι. Και είδα αχαριστία και εξαπάτηση».

 

enimerotiko.gr