Ξυπόλητη στο Χόλιγουντ η Αντέλ – Στο πλευρό της το νέο της αμόρε, Ριτς Πολ
2 years, 7 months ago
6

Φορώντας ένα διάφανο μακρύ φόρεμα εθεάθη η Αντέλ σε γενέθλιο πάρτι της συζύγου του σταρ του NBA Λεμπρόν Τζέιμς

Νέα μόδα λανσάρει στο Χόλιγουντ η Αντέλ έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Ριτς Πολ.

Η Βρετανίδα σούπερ σταρ εθεάθη ξυπόλητη φορώντας ένα υπέροχο βραδινό φόρεμα στο γενέθλιο πάρτι της συζύγου του τοτέμ του ΝΒΑ και του παγκόσμιου μπάσκετ, Λεμπρόν Τζέιμς, Σαβάνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Μετά το διαζύγιο με τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, Σάιμον Κονέτσκι, η Αντέλ είναι ζευγάρι με τον Ριτς Πολ, ατζέντη και κολλητό φίλο του σταρ του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς.

Μάλιστα οι δυο τους δείχνουν ιδιαίτερα άνετοι στις φωτογραφίες.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα κοινωνικό δίνοντας πλούσια τροφή στους δημοσιογράφους που ενδιαφέρονται για την προσωπική ζωή της Αντέλ και τον νέο της αγαπημένο.

Το γενέθλιο πάρτι της Σαβάνα Τζέιμς έγινε την Παρασκευή στο δυτικό Χόλιγουντ, γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

H 33χρονη νικήτρια των Grammy και ο 39χρονος αθλητικός ατζέντης έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδινή τους έξοδο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα.

Η αδυνατισμένη πλέον Αντέλ εθεάθη με διάφανο μακρύ φόρεμα που της τόνιζε τη μέση και άφηνε σε κοινή θέα το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Τα ξανθά μακριά μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της .

Το βραδινό λουκ της συμπλήρωναν ψηλοτάκουνες γόβες τις οποίες όμως αναγκάστηκε να αποχωριστεί ύστερα από ξέφρενο χορό.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ήταν μία κούκλα, ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγει τους φωτογράφους κρύβοντας το πρόσωπό της με τη μικρή τσάντα της καθώς επιβιβαζόταν σ΄ένα μαύρο αυτοκίνητο .

Το ζευγάρι συνόδευε ένας σωματοφύλακας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».