YFSF: Καθήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης – Συγκινήθηκε η Μπεκατώρου
3 years, 8 days ago
6

Μία από τις πλέον κορυφαίες μεταμφιέσεις στην ιστορία του ελληνικού Your Face Sounds Familiar είναι αυτή του Κρατερού Κατσούλη ως Διονύσης Σαββόπουλος.

Το 2013 κλήθηκε να τραγουδήσει το «Ας κρατήσουν οι χοροί» και είχε αφήσει άφωνη όλη την Ελλάδα, ενώ σήμερα, σειρά είχε το «Η αγάπη είναι παντού».

Ο ίδιος εμφανίστηκε στη σκηνή με την ορχήστρα, ενώ στη μεγάλη οθόνη από πίσω του έπαιξε απόσπασμα από την εμφάνισή του πριν από 8 χρόνια.

Ο Κρατερός, σαν άλλος Σαββόπουλος έστειλε και το δικό του μήνυμα για τα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η αγάπη είναι παντού, πίσω από τις μάσκες και πέρα από τον φόβο». 

Συγκινήθηκε η Μπεκατώρου και οι κριτές

Όταν έφτασε η σειρά στον Κωστή Μαραβέγια για την κριτική του, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο συγκινητική που ο ίδιος κάποια στιγμή κόμπιασε λέγοντας ότι ο Σαββόπουλος είναι το χάδι της Ελλάδας επάνω μας.

Η Μαρία Μπεκατώρου βλέποντας τον Κωστή Μαραβέγια, δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της και να αναφερθεί στην γνωριμία που είχε με τον Διονύση Σαββόπουλο τα Χριστούγεννα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μάλιστα, η συγκίνηση της παρουσιάστριας ήταν τόσο έντονη που δάκρυσε! 

in.gr