Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής έκανε 2 εγχειρήσεις. Ή εγώ γαβγίζω ή αυτοί που με ακούν είναι σκυλιά»
1 year, 11 months ago
6

Ο Ζαφείρης Μελάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Love it», μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα τραγούδια του.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου “σκυλάδικα”. Ή εγώ γαβγίζω όταν τραγουδάω ή αυτοί που έρχονται εδώ είναι σκυλιά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Θέλουν να με λένε σκυλά; Δεν με ενοχλεί. Είναι σκυλιά αυτοί που έρχονται εδώ και εμείς που τραγουδάμε;».

Ζαφείρης Μελάς: Τι αποκάλυψε για τον Πασχάλη Τερζή

Σε άλλο σημείο, ο Ζαφείρης Μελάς αναφέρθηκε και στον Πασχάλη Τερζή μιλώντας για την πορεία της υγείας του. «Λένε διάφορα. Ο άνθρωπος είχε πρόβλημα στους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρίσεις, αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι» είπε.

 

Όπως ανέφερε, «τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου τους μεγάλους τραγουδιστές. Παλιά, στο ξεκίνημά μου σηκωνόμαστε όρθιοι από σεβασμό όταν πέρναγαν μεγάλα ονόματα από μπροστά μας» ενώ ανέφερε ότι «Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

 

enimerotiko.gr