Ζεντάγια – Είναι το fashion icon της χρονιάς και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν
13 days ago
6

Καθώς το 2021 πλησιάζει στο τέλος του, η Lyst κυκλοφόρησε την ετήσια έκθεσή της που καταγράφει τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας φέτος και τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Εκπλήσσοντάς μας με το ειδικά σχεδιασμένο φόρεμά Vera Wang στα φετινά βραβεία μόδας CFDA, για να μην αναφέρουμε το αλλιώτικο Balmain wet look για την πρεμιέρα του Dune, η Ζεντάγια παίρνει –επάξια – τη θέση που της αξίζει ως η πιο καλοντυμένη του 2021.

 

 

Ποιοι οίκοι ξεχώρισαν φέτος;

Ανάμεσα στους οίκους που ξεχώρισαν είναι ο Christopher John Rogers, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στο Gossip Girl. Είναι I AM GIA, το οποίο λατρεύει η Μπέλα Χαντίντ και το SKIMS της Κιμ Καρντάσιαν, που έγινε πρωτοσέλιδο και αψήφησε τις προσδοκίες όταν δημιούργησε την επίσημη ενδυμασία εκτός υπηρεσίας για τη γυναικεία ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων των ΗΠΑ.

 

 

 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το TikTok έχει γίνει κριτήριο για τον καθορισμό των κύκλων τάσεων της μόδας και με την άφιξη του χαρούμενου «dopamine dressing», είναι σαφές ότι τα ρούχα έχουν γίνει το κλειδί για την ελευθερία.

Μετά από ένα απρόβλεπτο 12μηνο, πολλοί στράφηκαν στη μόδα όχι μόνο ως μέσο αυτοέκφρασης, αλλά ως διαφυγή από τη μονοτονία της καθημερινότητας και τους περιορισμούς του κατεστημένου του παρελθόντος. Η άνοδος του έμφυλου στυλ, που υποστηρίζεται από διασημότητες όπως ο Kid Cudi και ο Χάρι Στάιλς, σημαίνει επίσης μια θριαμβευτική άρνηση των απαρχαιωμένων ρόλων των φύλων.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλισέ φούστα Thom Browne είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα φέτος.

 

in.gr