Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη κοσμική έξοδος μετά τον χωρισμό από τον Χατζηγιάννη
2 years, 7 months ago
6

Η Ζέτα «ξεμύτισε»

Σε πάρτι γενεθλίων πήγε η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρώτη κοσμική έξοδο που έκανε μετά τον χωρισμό της.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γνωστοποίησαν το τέλος της πολύχρονης σχέσης τους, μέσω της «Espresso», με σχετική κοινή ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα και έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι «έπειτα από 12 χρόνια, ένιωσαν μία κόπωση».

Το επόμενο διάστημα μετά τον χωρισμό βρήκε τη Ζέτα να κάνει διακοπές μαζί με τους φίλους της και τον Μιχάλη να πραγματοποιεί συναυλίες ανά την Ελλάδα, παρέα με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη.

Πλέον, η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, μιας και η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, με την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 να έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

f1zetaZetapic

Το βράδυ της Δευτέρας, πάντως, η Ζέτα Μακρυπούλια παρευρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού και φίλης της Ευγενίας Σαμαρά. Εκεί, η παρουσιάστρια διασκέδασε με το birthday girl και τους φίλους της Γιώργο Δάσκαλο και Γιάννη Καπελέρη, ενώ πόζαρε, κιόλας, μαζί τους σε stories του Instagram.