Ζέτα Μακρυπούλια: Ο σέξι τρόπος που μας καλεί για βουτιές Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της
1 year, 7 months ago
6

Η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Ρουκ Ζουκ» αλλά ακόμα βρίσκει λίγο χρόνο για βουτιές.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί τον ήλιο και την θάλασσα και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της στα social media.

H Ζέτα Μακρυπούλια στην τελευταία της ανάρτηση την Παρασκευή ποζάρει στην παραλία με μαύρο ολόσωμο μαγιό και ξετρελαίνει τους θαυμαστές της.

Δείτε την φωτογραφία

 

To παράπονο από τον ANT1

Παρόλο που κάποιοι πίστευαν πως η παρουσία του Ρουκ Ζουκ απέναντι από τον «οδοστρωτήρα», τότε, Νίκο Μουτσινά που σημείωνε μεγάλη επιτυχία θα οδηγούσε σε ένα τηλεοπτικό Βατερλό, η Ζέτα διέψευσε τις… τηλεοπτικές Κασσάνδρες και έριξε χρυσόσκονη στο βγαλμένο από το χρονοντούλαπο τηλεπαιχνίδι.

Η μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ό,τι βρίσκεται απέναντι από το Ρουκ Ζουκ τερματίζει… δεύτερο και καταϊδρωμένο!

Η παρουσιάστρια -σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr- έχει εδώ και πολύ καιρό συζητήσει με το κανάλι για να πρωταγωνιστήσει σε κάποια σειρά του ΑΝΤ1.

Όμως όπως όλα δείχνουν ούτε τη φετινή σεζόν θα την απολαύσουμε σε κάποιον τηλεοπτικό ρόλο, πράγμα που την αφήνει «παραπονούμενη».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι σχέσεις της με το κανάλι της είναι πάντα εξαιρετικές. Άλλωστε, έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζέτα Μακρυπούλια για λίγες ακόμη μέρες θα κάνει διακοπές ενώ την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει για ακόμα μια σεζόν.

in.gr