Ζέτα Βομβογιάννη – Γκραφ: Μία ροκ καλλονή στη… Βουλιαγμένη
2 years, 11 months ago
6

Η jet setter που μετακόμισε από το Los Angeles στην Αθήνα

Μία από τις ωραιότερες και πιο διάσημες Ελληνίδες του jet set, η Ζέτα Βομβογιάννη – Γκραφ, τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας επέλεξε την Αθήνα και πέρασε την καραντίνα μαζί με την αγαπημένη της μητέρα στο πατρικό της σπίτι στη Φιλοθέη.

Η κοσμοπολίτισσα καλλονή, πρώην σύζυγος του διεθνούς φήμης έμπορου κοσμημάτων Φρανσουά Γκραφ, της δυναστείας με τα πιο σπάνια διαμάντια σε όλο τον κόσμο, παρά την πολυτάραχη και μυθική ζωή της, εκτός από τον μοναχογιό της, λατρεύει τους γονείς της και τον αδερφό της Νίκο. Πριν από δύο χρόνια η απώλεια του πατέρα της, του εφοπλιστή (από τους πρωτεργάτες της ελληνικής ακτοπλοΐας) Ανδρέα Βομβογιάννη, τη συγκλόνισε και εγκατέλειψε το Los Angeles για να σταθεί στο πλευρό του τις τραγικές ώρες. Και εκείνος, όμως, τη λάτρευε.

Παλιοί Πειραιώτες θυμούνται στο γραφείο του, στην Ακτή Μιαούλη, φωτογραφίες και εξώφυλλα της μοναχοκόρης του να κλέβουν την παράσταση στους τοίχους. Πριν από δέκα μήνες περίπου η rock καλλονή με τη χρυσή καρδιά εγκατέλειψε δεύτερη φορά τη χολιγουντιανή βίλα της στο Los Angeles για να βρεθεί στην αγκαλιά της μητέρας της λόγω της πανδημίας, ανακαλύπτοντας πάλι τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, επέλεξε να μένει όσο περισσότερο μπορεί στην Ελλάδα, δημιουργώντας μάλιστα ένα ντιζαϊνάτο σπίτι στη Βουλιαγμένη, εκεί όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια και σε απόσταση αναπνοής από τον πρώην αγαπημένο της Πάρη Κασιδόκωστα… Η ζωή άλλωστε είναι μια περιπέτεια για τη Ζέτα Βομβογιάννη, την καλλονή ντεμπιτάντ της κοσμικής Αθήνας των 80s, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έγινε εξώφυλλο σε όλο τον κόσμο για την καμπάνια του brand Zolotas, με τα κοσμήματα που τότε είχε σχεδιάσει για τον οίκο η κόρη του Πικάσο, Παλόμα Πικάσο. Ανεξάρτητη, αντισυμβατική για κόρη εφοπλιστή, απλή και αληθινή, με έντονη προσωπικότητα, μακριά από δήθεν νεοπλουτίστικες συμπεριφορές.

Τη Ζέτα ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους διαμαντιών και κοσμηματοπώλες του κόσμου, ο Φρανσουά Γκραφ, στον οποίο μάλιστα χάρισε έναν γιο, που είναι ο συνεχιστής του ιστορικού οίκου. Η εκρηκτική, θυελλώδης και ποθητή Ελληνίδα, εκτός όμως από την καρδιά του Γκραφ, κατακτά και το διεθνές jet set, απολαμβάνοντας μια ονειρεμένη ζωή, γεμάτη πολυτέλεια και συναναστροφές με γαλαζοαίματους, μεγιστάνες και σταρ του Χόλιγουντ.

Ελεύθερη και πλούσια

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της, οι εμφανίσεις της στα γκαλά του Χόλιγουντ προκαλούν ακόμα περισσότερο δέος και σοκ, ενώ εκείνη σχεδιάζει κοσμήματα με τη δική της υπογραφή. Το αποτέλεσμα ήταν να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό και προσωπικό της κύκλο, ως νέα, ελεύθερη και πλούσια κυρία.

Στους πιο στενούς φίλους της συγκαταλέγεται ο Κιάνου Ριβς, ενώ κλέβει την καρδιά περιζήτητων γόηδων, όπως ο Βαλ Κίλμερ αλλά και ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Sex and the city» Τζέισον Λιούις, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη διεθνή καμπάνια για τα κοσμήματα της Ζέτας. Ως «πρώην κυρία Γκραφ» ή απλά και μόνο λόγω της προσωπικής της γοητείας, η Ζέτα Βομβογιάννη είναι αυτή που θέλουν όλοι να συναναστραφούν ή να φιλοξενούν στο πάρτι τους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ακόμη και ο κριτής του αμερικανικού «X-Factor» Σάιμον Κάουελ, που είχε προσκαλέσει τη Ζέτα να τον συνοδεύσει σε κρουαζιέρα στο Σεν Μπαρτς και η «Daily Mail» επί σειρά ημερών έθετε το ερώτημα «Ζέτα και Σάιμον: Είναι ή δεν είναι ζευγάρι;»

enimerotiko.gr