Ζήλειες για τη Δέσποινα Βανδή πριν το γάμο: Η μελαχρινή καλλονή που απειλεί την ευτυχία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη
1 year, 8 months ago
6

της με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι βέβαιο, ότι την έχει ευεργετήσει. Ωστόσο μερικές αποκαλύψεις της ήρθαν «βαριές», νιώθοντας εν μέρει τον κίνδυνο.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είδε στο κινητό της πως… μια άλλη γυναίκα θα βρεθεί στο πλευρό του ηθοποιού, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζηλεύει, αν και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Η μελαχρινή καλλονή που βάζει φωτιά σε Βανδή – Μπισμπίκη

Πρόκειται, άλλωστε, για μια συνεργασία με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που θα προβληθεί στον Alpha, αλλά ακόμη κι έτσι η Βανδή… αναστατώθηκε, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

 

Η είδηση αυτή δεν την άφησε να… κλείσει μάτι, αν και η αλήθεια είναι πως δεν αποκλείεται να τη δούμε επίσης σε αυτή την νέα σειρά. Κάπως έτσι, η 52χρονη τραγουδίστρια θα περνά χρόνο και στα γυρίσματα μαζί με τον αγαπημένο της, αν και το τελευταίο που θέλει, πριν από το γάμο τους, είναι να βασανίζεται από τις σκέψεις και τις αμφιβολίες.

Όλα αυτά, βέβαια, τα… σκόρπισε μια και καλή ο Μπισμπίκης, που έδειξε να κολακεύεται από τη ζήλεια της Δέσποινας, μιλώντας πρόσφατα δημόσια για τη σχέση τους.

 

Ο ίδιος της ξεκαθάρισε, ότι η καρδιά του είναι δοσμένη μονάχα σε εκείνη και νιώθει πλάι της ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, ανυπομονώντας σύντομα να περάσει ένα υπέροχο καλοκαίρι μαζί της.

enimerotiko.gr