Ζήνα Κουτσελίνη: «Χαίρομαι που βλέπω τη Σπυροπούλου να ντρέπεται, την καλώ δημόσια στην εκπομπή μου!»
28 days ago
6

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δηλώνοντας πως μετάνιωσε για τις πράξεις της στο παρελθόν και μάλιστα, ντρέπεται για αυτές.

 

Οι ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους πώς της φάνηκαν τα όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την απόλυσή της στο παρελθόν, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού της, η παρουσιάστρια υπογράμμισε «να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο».

 

Και πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη «να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά».

Κάλεσμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απηύθυνε η Ζήνα Κουτσελίνη

Σχετικά με το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη επεσήμανε «έχω μιλήσει, αλλά δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει με μένα;».

Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

 Enimerotiko.gr