Ζιζέλ: Άλλος άνθρωπος μετά το διαζύγιο – Η εμφάνιση που ανησύχησε τους φανς της Αγνώριστο το μοντέλο μετά τον χωρισμό του
1 year, 5 months ago
6

Μια δύσκολη περίοδο διανύει η Ζιζέλ Μπούντχεν, καθώς με τον Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη και ο άσος του Super Bowl, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, χώρισαν και μάλιστα στις 28 Οκτωβρίου έκαναν αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα.

  • Διαβάστε επίσης: «Καυτές» αποκαλύψεις για Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Χώρισαν επειδή «χρειάζονταν περισσότερα στο κρεβάτι»

Η 42χρονη στη συνέχεια έφυγε για διακοπές με τα παιδιά της στην Κόστα Ρίκα, με τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, τα σχόλια που τις συνόδευσαν δεν ήταν καλά, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στα κιλά που έχει προσθέσει στη σιλουέτα της και πως η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε εντυπωσιακή γυναίκα που μεσουράνησε στις πασαρέλες της τελευταίας δεκαετίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της People Espanol, η Ζιζέλ φαίνεται να έχει πάρει δύο ή τρία κιλά, ενώ έδειχνε παντελώς ατημέλητο, πράγμα στο οποίο δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της.

Όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι ήταν μια τραυματική εμπειρία για εκείνη.

«Είναι μία φιλική κατάσταση»

Ο Τομ Μπρέιντι κατά τη διάρκεια του podcast του με Τζιμ Γκρέι με τίτλο «Let’s Go!» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι με τη Ζιζέλ διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Αν και δεν ανέφερε το όνομά της, άφησε να εννοηθεί ότι όλα όσα τόνιζε, αφορούσαν εκείνη.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση», σχολίασε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε», συμπλήρωσε.