Ζιζέλ: Γιατί χώρισε τον Λεόναρντο Ντι Κάπριο
1 year, 7 months ago
6

Οι ερωτικές ζωές τόσο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο όσο και της Ζιζέλ Μπούντχεν βρίσκονται και πάλι στα πρωτοσέλιδα αλλά όχι για τους λόγους που θα επιθυμούσαν.

Ο πρώτος προσελκύει και πάλι την προσοχή για τη περίεργη συνήθεια που έχει να βγαίνει αποκλειστικά με γυναίκες κάτω των 25 ετών και στη συνέχεια να τις χωρίζει γρήγορα κάθε φορά που φτάνουν στα μισά των 50.

Η Μπούντχεν, από την πλευρά της, περνάει μια ταραχώδη περίοδο στη σχέση της με τον Τομ Μπρέιντι.

Η σχέση της Ζιζέλ και του Ντι Κάπριο
Από το 1999 μέχρι το 2005, όμως, η Ζιζέλ ήταν μία από τις νεαρές ερωμένες του Ντι Κάπριο, μέχρι που τράβηξαν δρόμους χωριστούς γιατί εκείνη ένιωθε απέραντη μοναξιά.

«Ήμουν μόνη μου. Ήθελα να κάνω μια σοβαρή ενδοσκόπηση, ενώ εκείνος παρέμενε ο ίδιος», είχε γράψει το μοντέλο στο βιβλίο του με τίτλο Lessons: Η πορεία μου προς μια ζωή με νόημα.

Gisele_Book

«Όλοι όσοι διασταυρώνουν το δρόμο μας είναι δάσκαλοι. Έρχονται στη ζωή μας για να μας δείξουν κάτι για τον εαυτό μας, και νομίζω ότι αυτό ήταν και εκείνος».

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστό ότι η Βραζιλιάνα υπέφερε από σοβαρές κρίσεις πανικού. Όσο ήταν με τον Ντι Κάπριο, ένιωθε ότι δεν μπορούσε να μοιραστεί αυτή την πληροφορία, ούτε καν μαζί του.

«Νόμιζα ότι δεν είχα το δικαίωμα να νιώθω έτσι, οπότε το καταπίεζα και όσο περισσότερο το καταπίεζα, τόσο μεγαλύτερο γινόταν», εξήγησε η Μπούντχεν.

Φωτογραφία: Shutterstock

protothema.gr