Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/12 έως 08/12
1 year, 4 months ago
6

Από τον Κώστα Λεφάκη

Η Νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιο του Τοξότη δίνει έμφαση σε εμπορικές διαπραγματεύσεις, επεκτατικές κινήσεις ορίων και επηρεάζει ισορροπίες που έχουν καθιερωθεί με κόπο στο περιβάλλον στο οποίο ισχύουν. Νέα ζητήματα πολιτικής αστοχίας θα προκύψουν στους κόλπους της Ε.Ε.

Κριός

Ίσως δεν είχατε υπολογίσει σωστά τα εμπόδια και τις αντιστάσεις των συνεργατών ή των πελατών σας και θα χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες από τις ενέργειές σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι ελεύθεροι, αν θέλετε να προσεγγίσετε το στόχο σας, θα ήταν καλό να λειτουργήσετε μεθοδικά και προσεκτικά. Κοινωνικά η εβδομάδα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες και προσκλήσεις, πολλές από τις οποίες εξυπηρετούν κάποιες σκοπιμότητες, είτε δικές σας είτε του περιβάλλοντός σας.

ΤΙΡ: Γίνετε πιο τολμηροί στη συμπεριφορά σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 σας βοηθά να αναθεωρήσετε τις προσωπικές και αισθηματικές σας επιδιώξεις. Οι συμπτώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, τις περισσότερες φορές όμως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εξελίξεις που θα επηρεάσουν κι άλλους τομείς της ζωής σας. Οικονομικά προβάλλει μια καλή προοπτική, την οποία πρέπει να εξετάσετε και να καλλιεργήσετε στο κομμάτι που σας αφορά.

ΤΙΡ: Ξεπεράστε τα εμπόδια που προκύπτουν από μια άκαμπτη στάση σας.

Δίδυμοι

Έχετε τα περιθώρια που χρειάζεστε για αναδιοργάνωση, συνεργασίες και επικοινωνία, η οποία όμως θα πρέπει να μείνει εμπιστευτική για να είναι αποδοτική. Οι άλλοι έχουν βαλθεί να σας χειραγωγήσουν και να σας εμποδίσουν να φτάσετε το στόχο σας. Η δική σας κατά μέτωπο αντεπίθεση δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, γι’ αυτό φερθείτε διπλωματικά αν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από όσα σας ταλαιπωρούν και δεν αποδίδουν οικονομικά αυτή την εποχή.

ΤΙΡ: Επαναλάβετε τις προσπάθειες σε τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Έχετε μια στήριξη από το περιβάλλον, αλλά δεν είναι αρκετή. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Αισθηματικά η ένταση δημιουργείται από το δικό σας ανικανοποίητο και θα πρέπει να σκεφτείτε άλλον τρόπο να θέτετε τα ζητήματά σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας εκεί που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Η οικογένεια σας στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον εκνευρισμό σας.

ΤΙΡ: Σε μια εποχή ρευστότητας, επιλέξτε ένα σημείο ασφάλειας και ηρεμίας.

Λέων

Η οικογένεια και η συμπεριφορά κάποιου μέλους της απέναντί σας θα σας απασχολήσει το επταήμερο που ακολουθεί. Είστε όμως πολύ απασχολημένοι με τα άλλα σας θέματα, λόγω της Νέας Σελήνης στις 7 στον Τοξότη. Σε κάποιο ζήτημα της αισθηματικής σας ζωής φαίνεται να τελειώνει μια περίοδος αναμονής και να είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες. Οικονομικά φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΤΙΡ: Καλύψτε έξυπνα τη ματαιοδοξία σας.

Παρθένος

Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να είστε τολμηροί στα θέματα που σας απασχολούν. Η αναμονή όμως σας βοηθά να αναθεωρήσετε προς το καλύτερο τις σκέψεις σας όσον αφορά στο τι θα επιλέξετε στα θέματα που προβάλλουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, ιδιαίτερα στην εργασία. Αισθηματικά ξεπεράστε τα άγχη και τις δυσάρεστες σκέψεις που δεν επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις ή από τις κατά καιρούς ανασφάλειές σας.

ΤΙΡ: Πλησιάστε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Παρότι υπάρχουν λόγοι να είστε αισιόδοξοι, η περίοδος δεν ευνοεί τις άμεσες λύσεις, τις γρήγορες αποφάσεις και τα αυθαίρετα συμπεράσματα. Η επιφανειακή ηρεμία που επικρατεί γύρω σας είναι πολύ εύθραυστη και πολύ απρόβλεπτη. Η Νέα Σελήνη στις 7 στον Τοξότη αναλαμβάνει να σας ψυχαγωγήσει, να βελτιώσει κάποιες σχέσεις με το περιβάλλον και να δυναμώσει τη φαντασία σας για τα επόμενα σχέδιά σας.

ΤΙΡ: Κερδίστε χρόνο σε θέματα τακτοποίησης λογαριασμών ή οικονομικού ενδιαφέροντος.

Σκορπιός

Φροντίστε το άμεσο περιβάλλον σας, τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και αντλήστε δύναμη από υπαρκτά συναισθήματα. H Nέα Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ότι υπάρχει ένας καλός λόγος για εσάς, που τον αξίζετε και θα τον ευχαριστηθείτε! Φανείτε όμως συγκρατημένοι με τα οικονομικά σας, ώστε να επιλέξετε σωστά το συμφέρον σας σχετικά. Ευνοείστε εδώ, αλλά κάποιες μικρές αλλαγές ή διαφωνίες θα σας προβληματίσουν.

ΤΙΡ: Μην παραμελείτε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Τοξότης

Η εβδομάδα περιλαμβάνει Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 7. Ευνοείστε όσοι έχετε τώρα γενέθλια, καθώς κάποια σχέδιά σας δείχνουν να κερδίζουν έδαφος και υποστήριξη. Οι ελεύθεροι μπορείτε να γοητεύσετε και όσοι έχετε σύντροφο να πείτε πιο εύκολα αυτά που θέλετε. Πολλούς από εσάς θα σας απασχολήσει και η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού το προσεχές διάστημα. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με εκείνους που έχετε διαφωνίες και δεν μπορείτε να τους αποφύγετε προς το παρόν.

ΤΙΡ: Μην πτοείστε από πρόσκαιρα εμπόδια.

Αιγόκερως

Όσο δυσκολότερες οι καταστάσεις γύρω σας, τόσο περισσότερο δημιουργικοί στην αντιμετώπισή τους μπορείτε να γίνετε. Απαλλαγείτε από αγκυλώσεις του παρελθόντος και επαναλάβετε κάποιες προσπάθειες, με άλλον αέρα όμως τώρα. Οι υποθέσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας μπορούν να τακτοποιηθούν αν έχετε υπομονή και αν το μεθοδεύσετε. Είναι προς όφελός σας να μην ανοίγετε νέα θέματα και να μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με όσους διαθέτουν μεγαλύτερη δύναμη από εσάς.

ΤΙΡ: Σχεδιάστε το μέλλον και οργανωθείτε καλύτερα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σάς βοηθά να είστε αισιόδοξοι όσον αφορά στις εξελίξεις των αισθηματικών σας. Φροντίστε να εκφραστείτε με σαφήνεια και να υποστηρίξετε το σύντροφό σας στις δικές του ανάγκες. Οικονομικά καταφέρνετε με κάποιον τρόπο να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, ενώ ορισμένοι από εσάς θα δεχτείτε και κάποιες συμφέρουσες προτάσεις συνεργασίας. Μην αποφασίζετε εν θερμώ και μην υπογράφετε κάτι που έχει ψιλά γράμματα.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις περαιτέρω αναβολές και οτιδήποτε σας απομακρύνει από το στόχο σας.

Ιχθύες

Η εργασία φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο και να δημιουργεί υποχρεώσεις που δεν συνδυάζονται εύκολα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Αν αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο. Φροντίστε να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και, όπου μπορείτε, δώστε προσοχή και στη σωματική σας άσκηση.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις.