Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 07/10 έως 13/10
11 months ago
6

από τον Κώστα Λεφάκη

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου δίνει ευκαιρίες ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης για την λύση προβλημάτων ή για την προώθηση υποθέσεων.

Κριός

Οι συμπτώσεις θα παίξουν ρόλο και μπορεί  να χαρακτηρίσουν την αίσθηση της εβδομάδας. Φροντίστε να είστε σε περιβάλλον που ευνοεί τις αναζητήσεις και τις επιθυμίες σας, την επικοινωνία με την παρέα σας αλλά και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Οικονομικά περισσότερο από άλλες φορές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας! Αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές, όσο και αν αισθάνεστε ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή σας.

ΤΙΡ

Μιλήστε λιγότερο και σκεφτείτε περισσότερο, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας!

Ταύρος

Η εβδομάδα δεν ευνοεί τα σενάρια, ούτε τις σκοπιμότητες. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να επεμβαίνετε, μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεσμεύουν εσάς και τους άλλους και μην απομακρύνεστε από μέρη και ανθρώπους με τους οποίους νιώθετε οικεία και ασφαλείς. Η οικογένεια φαίνεται να εγείρει απαιτήσεις, ιδιαίτερα αν κάποιο παιδί ετοιμάζεται για ανώτερες σπουδές ή κάποια μετακίνηση λόγω μιας πρακτικής υποχρέωσης.

ΤΙΡ

Κερδίστε χρόνο όταν δεν αισθάνεστε σίγουροι με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Δίδυμοι

Διαπιστώνετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και ότι χρειάζεται να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας για να συμβαδίσετε με τους άλλους. Μπορείτε να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα και νέους ανθρώπους για επικοινωνία, νέες δραστηριότητες και νέα θέματα για συζήτηση με εκείνους οι οποίοι πράγματι σας αφορούν. Δείξτε όμως κατανόηση απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σας! Οικονομικά εξετάστε την πιθανότητα να περιορίσετε σημαντικά τα έξοδά σας.

ΤΙP

Δώστε λίγο περισσότερο σημασία στην τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων με κάποιους συγγενείς ή κοινωνικούς γνωστούς.

Καρκίνος

Ίσως η κούραση να οφείλεται στις διαρκείς επαναλήψεις και στην χρήση των ίδιων τακτικών στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Είναι εύκολο να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά δύσκολο να διατηρήσετε μι ασυνεχή επαφή μαζί τους. Οικονομικά φροντίστε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας και πώς θα επωφεληθείτε από τις δυνατότητές σας σε αυτόν τον τομέα.

ΤΙΡ

Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και μην υποχωρείτε όταν έχετε δίκαιο.

Λέων

Η συντροφικότητα, οι κοινές δραστηριότητες με τον άνθρωπό σας είναι ότι θα σας ευχαριστήσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον και μείνετε εκτός κοινωνικών υποχρεώσεων που επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Μια έξοδος και ένα θέαμα θα σας αποφορτίσουν και θα έχουν ευνοϊκή επίδραση στον ψυχισμό σας! Τα πρακτικά σας ζητήματα περνούν μια φάση στασιμότητας και αναμονής.

ΤΙΡ

Προνοήστε για το μέλλον, αλλά δείτε και τις ανάγκες σας του παρόντος.

Παρθένος

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι στο προσκήνιο όσο αυτή η εβδομάδα  ευνοεί τους ελεύθερους από εσάς να διακρίνουν άτομα ενδιαφέροντα και προσιτά. Είναι η εβδομάδα που θα σας επιτρέψει να χαρείτε ότι νομίζετε πως έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό, φροντίστε όμως κι εσείς με τη σειρά σας να είστε ουσιαστικοί και σίγουροι για τις επιλογές και τις επιθυμίες σας!

ΤΙΡ

Δεχτείτε τις αλλαγές που γίνονται γύρω σας, αλλά προστατέψτε με όποιο τρόπο μπορείτε το συμφέρον σας!

Ζυγός

Έχετε όση υποστήριξη χρειάζεστε από το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον, πρέπει όμως να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα ενδιαφέροντά σας, τις προθέσεις σας, τις επιθυμίες σας αλλά και την αποφασιστικότητά σας ως προς τις επιδιώξεις σας. Αυτήν την εβδομάδα φροντίστε να μείνετε σταθεροί στο πρόγραμμά σας και να ορίσετε εσείς τα περιθώρια που επιτρέπετε να σας προσεγγίζουν κάποιοι κουραστικοί άνθρωποι.

ΤΙΡ

Τα έξοδα μπορεί να λειτουργούν αγχολυτικά, αλλά χρειάζεται να βρείτε και άλλες μεθόδους να καταπολεμάτε το άγχος σας

Σκορπιός

Η προσωπικότητά σας, δίνει αφορμές για να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και σας χαρίζει πλεονεκτήματα στις διεκδικήσεις σας. Αυτήν την περίοδο οι άλλοι θα διεκδικήσουν την προσοχή σας, θα κολακέψουν τον χαρακτήρα σας και θα προσφερθούν να σας διαφωτίσουν και να σας εξυπηρετήσουν. Είναι χρήσιμο να έχετε ξεκαθαρίσει τις επιδιώξεις σας, να φροντίσετε τα οικονομικά σας και να προετοιμαστείτε για μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης στο προσεχές μέλλον.

ΤΙΡ

Συνδιαλλαγείτε με τους άλλους και φροντίστε το κοινό σας συμφέρον!

Τοξότης

Η αισιόδοξη στάση σας απέναντι στα γεγονότα είναι χρήσιμη για κάποιους του περιβάλλοντός σας οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι από την κατάστασή τους και ευάλωτοι απέναντι στο σύστημα. Εσείς θα πρέπει να περιορίσετε τη δοτικότητά σας και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την ησυχία σας. Αισθηματικά φροντίστε να δίνετε σωστά δείγματα της προσωπικότητας και των επιθυμιών σας!

ΤΙΡ

Αυξημένη κοινωνική ζωή, αλλά φροντίστε να έχει ουσία και νόημα για εσάς.

Αιγόκερως

Επηρεάζεστε από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο προσωπικό σας περιβάλλον και δοκιμάζονται κάπως οι αντοχές σας από τους ανθρώπους στους οποίους δείχνετε αδυναμία. Ένα μυστικό σας πρέπει να παραμείνει μυστικό και να μην παρασυρθείτε από τη διάθεση της στιγμής και το εκμυστηρευτείτε. Απολαύστε τις ελεύθερες ώρες σας ακόμα και αν αυτό σημαίνει περιορισμό της διαθεσιμότητάς σας απέναντι σε τρίτους.

ΤΙΡ

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην ασχολείστε διαρκώς με αυτό που ονομάζετε καθήκον!

Υδροχόος

Νοιάζεστε για τους άλλους αλλά διαπιστώνετε ότι δεν είναι εύκολο να τους πείσετε να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους και να σας αφήσουν να ασχοληθείτε κι εσείς με τις δικές σας υποθέσεις. Φροντίστε να καταλάβετε κι εσείς ότι η κύρια υποχρέωσή σας είναι προς τον εαυτό σας και τότε όλα θα επανέλθουν στη φυσιολογική τους μορφή, χωρίς πιέσεις και χωρίς  παρεξηγήσεις!

ΤΙΡ

Προσοχή στις μετακινήσεις και στις ιδιορρυθμίες των άλλων.

Ιχθύες

Η εβδομάδα παρουσιάζει  ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς με τους οποίους αποφασίζετε να ασχοληθείτε. ΄Οσα δεν εξελίσσονται, σημαίνει ότι απαιτούν διαφορετική προσέγγιση και μεγαλύτερη υπομονή εκ μέρους σας, ή αλλαγή τακτικής. Αισθηματικά βαδίστε προσεκτικά, ουσιαστικά και δημιουργικά! Ίσως εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι με το αποτέλεσμα, γεγονός που σας ενθαρρύνει να είστε περισσότερο τολμηροί και να ξεπεράσετε τις προσωπικές σας αμφιβολίες.

ΤΙΡ

Προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας και προωθήστε τα ταλέντα σας στους κατάλληλους ανθρώπους.