2χρονος μπόμπιρας ξόδεψε 1.800 ευρώ ενώ έπαιζε με το κινητό της μητέρας του
2 years, 2 months ago
6

Ένας 2χρονος φαίνεται πως έκανε τις αγορές του, έχοντας στα χέρια του, το κινητό της μητέρα του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 2χρονος Ayaansh μπήκε στον λογαριασμό της μητέρας του και αγόρασε ό,τι είχε στο ηλεκτρονικό καλάθι της, δηλαδή έπιπλα αξίας 1800 δολαρίων.

Οι γονείς άργησαν πολύ να αντιληφθούν τις αγορές του μικρού, μέχρι που οι μεταφορείς χτύπησαν το κουδούνι τους και τους παρέδωσαν αρκετές κούτες αγνώστου προέλευσης.

 

Πώς κατάφερε ο 2χρονος να κάνει αγορές με το κινητό;

Βέβαια, μπορούμε να δώσουμε ένα ελαφρυντικό στο μικρό, καθώς η μαμά είχε τοποθετήσει τα έπιπλα στο καλάθι της χωρίς να ξέρει αν θα τα αγοράσει. Τελικά, όταν μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι, το ηλεκτρονικό καλάθι ξεχάστηκε γεμάτο.

«Ακόμα έρχονται κούτες», λέει ο μπαμπάς του, «με έχει τρελάνει το πώς κατάφερε να ολοκληρώσει την αγορά αφού συνήθως μεσολαβούν αρκετά στάδια για να γίνει αυτό».

 

«Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα», καταλήγει ο μπαμπάς του παιδιού, προσθέτοντας «να κάνουμε πιο δύσκολο το άνοιγμα των εφαρμογών που έχουν κάνουν με χρηματικές συναλλαγές, τουλάχιστον. Ίσως βάλουμε αναγνώριση προσώπου. Φυσικά, τα περισσότερα αντικείμενα θα επιστραφούν, αλλά κάτι θα κρατήσουμε για να θυμόμαστε το περιστατικό. Ο μικρός μας πάντως, δεν έχει καταλάβει καν τι έκανε».

enimerotiko.gr