34χρονη κόντεψε να πεθάνει από πέτρα στα νεφρά και στο τέλος κατέληξε με χέρι «καρχαρία»
2 years, 4 days ago
6

Με χιούμορ προσπαθεί να αντιμετωπίζει μια 34χρονη Βρετανίδα τις επιπτώσεις στο σώμα της, μετά από μία επιθετική μόλυνση που υπέστη, όταν μετέβη στο νοσοκομείο με πόνο στα νεφρά.

 

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν η 34χρονη πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο που ένιωθε στα νεφρά. Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα και τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών για να την αφαιρέσουν.

34χρονη: Πώς μία επέμβαση στα νεφρά οδήγησε στον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του χεριού της

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η 34χρονη μητέρα έπαθε σηψαιμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, οι γιατροί έβαλαν την Κεμπ σε κώμα για 11 ημέρες και κατέληξαν να ακρωτηριάσουν όλα τα δάχτυλα στο αριστερό της χέρι, ανέφερε το Peterborough Today.

34χρονη

 

34χρονη: «Viral» τα βίντεο στο TikTok με το χέρι «καρχαρία»

Στη συνέχεια, έραψαν το χέρι της μέσα σε μια “θήκη” στην κοιλιά της για να διατηρήσουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που η Κεμπ λέει ότι είχε ως αποτέλεσμα να γίνει σαν κεφάλι καρχαρία από κινούμενο σχέδιο.

 

«Το κοίταξα για πρώτη φορά και κούνησα ό,τι είχε απομείνει από τον αντίχειρά μου και θυμάμαι να λέω, “Ουάου, μοιάζει με καρχαρία”», λέει για το χέρι της. «Δεν είχα ιδέα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία, παρά μόνο όταν απελευθερώθηκε από την κοιλιά μου», είπε η Σ’αντι Κεμπ στη Mirror.

 

Αν και η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 2 και 16 ετών δεν διστάζει να δείχνει το χέρι της και κάνει βίντεο στο tiktok με Jaws και Baby Shark τα οποία έχουν γίνει viral, δεν έχει ξεφύγει ακόμη τον κίνδυνο καθώς οι γιατροί φέρεται να πρέπει να της ακρωτηριάσουν και το άλλο χέρι καθώς επίσης τα δύο της πόδια κάτω από το γόνατο, ανέφερε η Peterborough Today.

 

 

Η φίλη της, Στέφανι Κινγκ, δημιούργησε πρόσφατα μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει την ίδια και την οικογένειά της και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 35.000 δολάρια από τον στόχο των 50.000 δολαρίων.

Η 34χρονη μητέρα δηλώνει: «Έχω χάσει πολλά- τα άκρα μου, μια σχέση, την ανεξαρτησία μου και απλά δεν θέλω να συμβαίνει σε τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε.

34χρονη Βρετανίδα

 

enimerotiko.gr