7 πράγματα που μαθαίνεις μόνο μέσα από έναν χωρισμό
3 months, 2 days ago
6

Σε μία σχέση πιστεύεις ότι είσαι τέλεια και ο καλύτερος εαυτός σου. Αλλά μάλλον κάνεις λάθος γιατί μετά το πέρας μίας σχέσης είσαι ακόμα καλύτερα.

Βλέπεις, ένας χωρισμός, όπως και μία σχέση μπορούν να σου μάθουν πολλά πράγματα. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα καταλαβαίνεις αφού χωρίσεις.

Είναι 7 πράγματα που, δυστυχώς, τα συνειδητοποιείς πολύ αργότερα!

1. Δε συμβαίνει και τίποτα

Λογικά για να φτάσεις στον χωρισμό έχουν προηγηθεί αρκετά πράγματα. Οπότε είσαι και εντάξει με την κατάληξη αυτή.

2. Ήξερες πολύ λίγα για εσένα

Μέσα από μία σχέση και από έναν χωρισμό μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα όρια του. Οπότε θα βγεις από την άλλη μεριά η καλύτερη μορφή του εαυτού σου.

3. Μείνε λίγο μόνη σου

Θα δεις ότι θα σου κάνει καλό, και ότι ίσως να περνάς καλύτερα έχοντας λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου.

4. Καλύτερα να είσαι μόνη σου παρά εγκλωβισμένη σε μία σχέση

Είναι πολύ καλύτερο να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, παρά να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη. Και αν το νιώθεις αυτό πρέπει να το αλλάξεις άμεσα.

5. Για να βρεις τον σωστό πρέπει να περάσεις και από λάθος ανθρώπους

Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι θέλεις από τη σχέση σου και από όλους τους άλλους! Οπότε καλό είναι να παίρνεις και αυτά τα μαθήματα.

6. Μπορείς να κάνεις πολλά

Τώρα που είσαι ελεύθερη μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο! Να είσαι μετά από πολύ καιρό, ΕΣΥ!

7. Πρέπει να είσαι ολοκληρωμένος για να είσαι ευτυχισμένος

Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος και μπορεί να συνυπάρξει σε μία σχέση με κάποιον άλλο! Μέσα από τους χωρισμούς και τις διάφορες αναζητήσεις σου, θα μπορείς να βρεις και τον εαυτό σου.