Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη -Ο interior designer μάς δίνει ιδέες [εικόνες]
5 months, 16 days ago
6

Αν η διακόσμηση είναι για εσάς χόμπι, για τον Σπύρο Σούλη είναι τρόπος ζωής.

Οι deco ιδέες του «γκουρού» του interior design είναι ανεξάντλητες: ο Σπύρος Σούλης μάς συστήνει διαρκώς νέους δρόμους στη διακόσμηση και οι πρωτότυπες προτάσεις του αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, ο Σπύρος Σούλης δεν παραλείπει να μοιραστεί μαζί μας την φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου του: σε αυτό αποτυπώνονται με δημιουργικό τρόπο τάσεις που κυριαρχούν σε design σπίτια του εξωτερικού ή ιδέες που είναι αποτέλεσμα του προσωπικού πειραματισμού του διακοσμητή.

Τις φετινές γιορτές, οι festive τάσεις στη διακόσμηση έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά σε σύγκριση με αυτές των προηγούμενων σεζόν. Η παλέτα των χρωμάτων έχει διευρυνθεί και ο στολισμός έχει ξεφύγει από τα mainstream πλαίσιά του.

Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει μέσα από φωτογραφίες -και κάνοντας μια σύντομη περιγραφή- πώς στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον προσωπικό του χώρο.

Τα κυριάρχα χρώματα έχουν αναφορές σε deco τάσεις που επικράτησαν την χρονιά που φεύγει και τάσεις που θα βρίσκονται στην ψηλά στις προτιμήσεις την χρονιά που έρχεται!

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη, στο bovary.gr.