Αυτό είναι το πραγματικό Hangover -Βγήκαν για ένα ποτό στο Σάσσεξ και ξύπνησαν στην… Βαρκελώνη
5 months, 23 days ago
6

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν δύο φοιτητές ξύπνησαν από μία νύχτα hangover καθώς όχι μόνο δεν βρίσκονταν στο σπίτι τους, αλλά βρίσκονταν σε άλλη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τάρα και ο κολλητός της ο Τζακ αποφάσισαν να πιουν ένα ποτό στο Σάσεξ της Βρετανίας.

Οι δύο 19χρονοι φίλοι ωστόσο δεν έμειναν στο ένα ποτό, αλλά αποφάσισαν να το παρακάνουν λίγο και να γίνουν «λιώμα».

Η Τάρα και ο Τζάκ

Ενώ, λοιπόν, είχαν πιει αρκετά, οι δύο φίλοι αποφάσισαν να φύγουν από το μπαρ και να πάνε στο αεροδρόμιο του Gatwick για ν’ αγοράσουν φαγητό. 

Όταν έφτασαν, ο Τζακ αποφάσισε να κλείσει δύο εισιτήρια για Βαρκελώνη για ένα αξέχαστο ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Τάρα, λοιπόν, συμφώνησε και όταν αφού επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο αποφάσισε να κοιμηθεί λίγο.

Όταν όμως ξύπνησε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης όχι μόνο δεν θυμόταν πώς έφτασε στο αεροδρόμιο, αλλά ούτε καν πως βρέθηκε μέσα στο αεροπλάνο.

Τα ποτά πριν βρεθούν στην ΒαρκελώνηΟι φίλοι πέρασαν τελικά τέσσερις μέρες στη Βαρκελώνη, με την κοπέλα να φοράει τα ρούχα της βραδινής εξόδου, καθώς δεν είχε καθόλου λεφτά πάνω της.

«Αποφασίσαμε ότι θέλουμε λίγο φαγητό κι έτσι πήγαμε στο αεροδρόμιο επειδή είχε McDonald’s. Ήταν 15 λεπτά από το κλαμπ και ήταν το πιο εύκολο μέρος για να αγοράσουμε κάτι να φάμε», είπε ο Τζακ και συνέχισε: «Όσο βλέπαμε όμως τα αεροπλάνα αποφασίσαμε να μπούμε στο Skyscanner. Τότε απλά έκλεισα τα πιο φθηνά εισιτήρια».

«Το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν ήταν να μην νιώθω καλά στις τουαλέτες του κλαμπ. Ο Τζακ θυμάται ότι έκλεισε τα εισιτήρια, αλλά δεν θυμάται τίποτε άλλο», παραδέχτηκε η Τάρα. «Όταν ξύπνησα δεν είχα καμία ιδέα πού ήμουν. Όταν καταλάβαμε τι έγινε απλά ξεσπάσαμε στα γέλια», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

«Ελπίζω πάντως να μην γίνει ξανά κάτι ανάλογο!», ευχήθηκε, πάντως, η 19χρονη κοπέλα.