Αυτός ο αεροσυνοδός έχει γίνει η νέα αγάπη του ίντερνετ για έναν πολύ γλυκό λόγο
7 months, 15 days ago
6

Η εικόνα ενός στοργικού άντρα με ένα μωρό στην αγκαλιά είναι από μόνη της όμορφη. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο άντρας παίρνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει μια μόνη μητέρα να ηρεμήσει το μωρό της, χωρίς καν να την ξέρει.

Ο λόγος για τον Joel O’Paris Castro, αεροσυνοδό της Frontier Airlines. Ένα μωρό στην πτήση που βρισκόταν από το Τέξας στο Κολοράντο, άρχισε να κλαίει, ενώ η πτήση είχε καθυστέρηση. Εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει την μητέρα του που ταξίδευε μόνη της. Παρά τις δικές του υποχρεώσεις στο αεροπλάνο, εκείνος πήρε αγκαλιά το μωρό, με σκοπό να το απασχολήσει με κάτι καινούργιο και να ηρεμήσει.

Μια επιβάτης, η Jamie Applegate Hunter, ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook και αμέσως έγιναν viral. Όλοι σχολίασαν πόσο γλυκιά πράξη ήταν αυτή του Joel.

IDK how to make things go viral, but this flight attendant on Frontier Airlines from Tyler to Denver helped a mom calm…

Gepostet von Jamie Applegate Hunter am Sonntag, 4. August 2019

 

Ο ίδιος, που αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες, έγραψε ότι κάτι τέτοιες ημέρες η δουλειά του σαν αεροσυνοδός τον αποζημιώνει. «Ηταν μια κούκλα. Ήθελε απλά να εξερευνήσει το αεροπλάνο».

Days like this make being a Flight attendant the most rewarding job ever!! She was a beauty hahahah. She just wanted to explore the plane!!

Gepostet von Joel O Paris Castro am Sonntag, 4. August 2019