Αναστασία Περράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το άγριο δικαστήριο με τον Μιχάλη Μουρούτσο [βίντεο]
5 months, 13 days ago
6

Τα όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα που εκδικάστηκαν οι αγωγές διαζυγίου του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη όπου και ακούστηκαν βαριές κουβέντες περί απιστίας, βίας και προφυλακτικών, σχολίασε χτες η πρώην σύζυγος του χρυσού ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espress το κλίμα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας μύριζε μπαρούτι, αποδεικνύοντας πως οι δύο πρώην σύζυγοι είναι ακόμη σε κόντρα.

Όλα αυτά σχολίασε η ίδια η Αναστασία Περράκη το βράδυ της Τετάρτης, η οποία παρευρέθηκε στα βραβεία του Madame Figaro μαζί με άλλες εντυπωσιακές διάσημες.

Μιλώντας για το διαζύγιο με τον Μιχάλη Μουρούτσο, το μοντέλο ανέφερε πως βγήκαν πολλά προσωπικά δεδομένα στην φόρα, πράγμα που της φέρνει μία αμηχανία.

«Είναι πολύ περίεργο, είναι πολύ προσωπικά πράγματα αυτά τα οποία γράφτηκαν. Από εκεί και πέρα είναι μια διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη, οπότε είναι καλύτερο να μην το συνεχίσουμε και να μείνουμε σε αυτό», ήταν τα μόνα λόγια που δήλωσε στους δημοσιογράφους η Αναστασία Περράκη, το βράδυ της Τετάρτης.