Απαραίτητο gadget: Η συσκευή που κρατά τα πόδια σου ζεστά το χειμώνα πωλείται στο Amazon
7 months, 29 days ago
6

Οι χνουδωτές κάλτσες και οι φλις κουβέρτες είναι απαραίτητα κομμάτια του παζλ του χειμωνιάτικου ντυσίματος στο σπίτι, αλλά τα κρύα άκρα είναι σοβαρή υπόθεση.

Είναι φυσιολογικό να κρυώνουν τα πόδια και τα χέρια μας όταν πέφτει η θερμοκρασία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει όλο το χρόνο, επιδεινώνεται το χειμώνα και είναι ένδειξη κακής κυκλοφορίας του αίματος, που με τη σειρά της μπορεί να συνδέεται με προβλήματα υγείας.

Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί το να «ντύσεις» το σημείο του σώματος, αλλά είναι απαραίτητο να το τοποθετήσεις σε ένα ζεστό περιβάλλον. H απόλυτη συσκευή του χειμώνα, είναι κάτι που μοιάζει με sleeping bag για τα πόδια σου- τα θερμαίνεται, στέλνοντας τελικά ζέστη σε όλο σου το σώμα. Τέλειο; Πωλείται στο Amazon, αυτή τη στιγμή.

Το Heating pad έχει το σχήμα μιας θήκης μαξιλαριού με μαλακή υφή και συνδέεται στην πρίζα. Έχει τρία επίπεδα ζέστης και μπορείς να το αυξομειώνεις από ένα εσωματωμένο κοντρόλ. Επιπλέον, μπορείς να το μεταφέρεις όπου θέλεις (ακόμα και στο γραφείο) ενώ μπορείς να το τοποθετήσεις σε άλλα σημεία του σώματός σου (για παράδειγμα στην πλάτη σου).

Με λίγα λόγια, το πραγματικά απαραίτητο gadget του χειμώνα.