Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άνδρας πήγε στην τουαλέτα και γύρισε σπίτι του μετά από 11 ολόκληρα χρόνια
1 year, 5 months ago
6

Ένας 60χρονος οπαδός της Βασιλείας, Ρούντολφ Μπαντλ, στις 24 Αυγούστου 2004, ταξίδεψε στο Μιλάνο, με φίλους τους, για να δει από κοντά την ομάδα του να παίζει με την Ίντερ, για τα προκριματικά του Champions League και επέστρεψε σπίτι του μετά από 11 χρόνια.

 

Ειδικότερα, πέντε λεπτά πριν τελειώσει το ματς, με το σκορ στο 4-1, ο Ρούντολφ αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα του Μεάτσα. Έκανε την ανάγκη του και επέστρεψε στην εξέδρα, αλλά δεν μπορούσε να βρει τους φίλους του. Πάνω στον πανικό του, βγαίνει από το γήπεδο, αφού το παιχνίδι έχει τελειώσει, αλλά δεν βρίσκει κανέναν, καθώς οι Ελβετοί είχαν αναχωρήσει χωρίς αυτόν.

Άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους του Μιλάνου, έχοντας μαζί του 20 ευρώ, τα οποία ξόδεψε για να φάει και έβγαλε τη βραδιά σε έναν από τους δρόμους της πόλης.

 

60χρονος οπαδός περιπλανιόταν 11 χρόνια στους δρόμους του Μιλάνου

Τελικά, ο Ρούντολφ Μπαντλ πέρασε τα επόμενα 11 χρόνια στους δρόμους του Μιλάνου, με τους κατοίκους να τον αντιμετωπίζουν σαν έναν ευγενικό άστεγο.

Έτσι, στη γειτονιά την οποία τυχαία επέλεξε σαν «σπίτι του», όλοι τον βοηθούσαν, δίνοντάς του λεφτά για ψωμί και τσιγάρα, κουβέρτες για τον κρύο χειμώνα στα παγκάκια των πάρκων, αλλά και μια φανέλα ενός παίκτη της Μίλαν, του Κακά, αφού αποφάσισε να γίνει οπαδός των Ροσονέρι.

«Είσαι αστεία! Με ποιο δικαίωμα με παίρνεις τέτοια ώρα τηλέφωνο;»: Χαμός στο Twitter με Σπυροπούλου – Πετρογιάννη

Στην Ελβετία, η αστυνομία είχε ανακοινώσει το 2004 ότι ο 60χρονος οπαδός είναι αγνοούμενος και η υπόθεση έκλεισε το 2011, από τη στιγμή που δεν υπήρχε το παραμικρό νέο από αυτόν και με δεδομένο ότι δεν είχε γυναίκα ή παιδιά για να τον ψάξουν.

Παρέμεινε στο Μιλάνο μέχρι και το 2015, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελβετία, παίρνοντας μια μικρή οικονομική βοήθεια από τους κατοίκους.

Η είδηση της επιστροφής του και η αφήγηση της ιστορίας του σόκαρε τους συμπατριώτες του, αλλά και τους Ιταλούς. «Ήταν ένας ευγενικός Εβλετός με γερμανική προφορά. Χαίρομαι που είναι πλέον στην πατρίδα του και είναι καλά. Φοβόμουν ότι έχει πεθάνει. Στη γειτονιά μας ήταν θρύλος. Είχαμε ακούσει φήμη ότι χάθηκε στο Μεάτσα σε ένα ματς με την Ιντερ, αλλά ποτέ δεν τον ρωτήσαμε αν ήταν αλήθεια», υπογράμμισε στη Gazzetta dello Sport ο Σέρτζο Ματσαρέλι, βιβλιοθηκάριος στη γειτονιά που ζούσε για 11 χρόνια ο Ρούντολφ.

 

Ο 60χρονος οπαδός, μετά την επιστροφή του στην Ελβετία, γνωστοποιώντας την απίστευτη ιστορία του, απέκτησε στέγη για να ζει πιο ανθρώπινα και ένα επίδομα 300 ευρώ τον μήνα.

60χρονος οπαδός έμεινε Μιλάνο 11 χρόνια

 

 Enimerotiko.gr