Μπήκε σε υποψίες από κάτι που είδε στα μάτια: Έκανε τεστ dna και ανακάλuψε πως του είχαν δώσει άλλο μωρό
1 year, 9 months ago
6

Μία απίστευτη ιστορία εξομολογήθηκε μια 29χρονη μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν έμαθε πως ο σύζυγός της έκανε τεστ dna.

 

Η γυναίκα, όπως αφηγήθηκε στο Reddit, όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να βλέπει τον σύζυγό της να είναι πιο απόμακρος από ‘κεινη και την κόρη τους, μέχρι που ανακάλυψε πως είχε προβεί σε τεστ DNA. Η γυναίκα χαρακτηριστικά αποκάλυψε ζητώντας συμβουλές: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Δεν τον απάτησα ποτέ. Αγαπώ τον άντρα μου, είμαστε μαζί από το κολέγιο και είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι όμορφος και ευγενικός. Έχω κοιμηθεί με άλλους δύο και ήταν προτού σμίξουμε».

τεστ dna

Τεστ DNA: Το «τραγικό» λάθος του νοσοκομείου και η έκκληση της μητέρας

«Δεν υπάρχει άλλος πιθανός πατέρας για την κόρη μας. Ήμασταν ήδη παντρεμένοι και προσπαθούσαμε ενεργά να κάνουμε ένα μωρό. Ποτέ δεν τον απάτησα, δεν θα τον απατούσα ποτέ και δεν ξέρω γιατί έκανε αυτό το ηλίθιο τεστ. Και τώρα πιστεύει ότι δεν είναι ο μπαμπάς της. Δεν ξέρω πώς να τον πείσω ότι ήταν ένα ελαττωματικό τεστ και είμαι τόσο φοβισμένη» πρόσθεσε.

 

Φαίνεται πως ο σύζυγος της 29χρονης έκανε το τεστ πατρότητας, όταν είδε ότι η μικρή είχε καστανά μάτια, τη στιγμή που τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του έχουν μπλε.

Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα, όταν και 29χρονη μετά από μια σειρά εξετάσεων ανακάλυψε πως ούτε και αυτή είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού. «Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό… Ένας αστυνομικός ήρθε στο σπίτι μας και πήρε τις καταθέσεις μας. Κάνουμε μήνυση στο νοσοκομείο όπου γέννησα. Δεν ξέρω τι συνέβη στο μωρό μου, είναι πολύ τρομακτικό. Από τη μία φοβάμαι ότι θα μου πάρουν το παιδί, αλλά ταυτόχρονα θέλω να μάθω πού είναι η βιολογική μου κόρη και αν είναι καλά. Προσεύχομαι Θεέ μου να είναι καλά» κατέληξε.

 

 

enimerotiko.gr