Χωρισμός για τη Σπυροπούλου δύο εβδομάδες μετά τα τρυφερά φιλιά (ΒΙΝΤΕΟ)
4 months, 27 days ago
6

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η συγκεκριμένη σχέση ανήκει στο παρελθόν μόλις δύο εβδομάδες από τότε που έγινε γνωστή μετά από κοινή έξοδο του ζευγαριού σε νυχτερινό κέντρο.

«Τα φιλιά και οι τρυφερές στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Φίλιππου Βαρβέρη έγιναν πρώτο θέμα. Μετά τις πρώτες εικόνες και αφού η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως η εικόνα μιλά από μόνη της, αφήνοντας να εννοηθεί πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία, άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Φίλιππο Βαρβέρη.

Σήμερα δυο εβδομάδες μετά τα φιλιά του, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν κατάφερε να προχωρήσει την σχέση του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής.

Οι πληροφορίες έρχονται απευθείας από το περιβάλλον του Φίλιππου Βαρβέρη και κάνουν λόγο για μία στιγμή πάθους και τίποτα περισσότερο. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φίλιππος Βαρβέρης αποτελούν παρελθόν η σχέση αυτή τελείωσε τόσο γρήγορα όσο άρχισε», υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε».

H Kατερίνα Καινούργιου μίλησε και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φίλιππο Βαρβέρη:

«Τον είδα τυχαία προχθές τον άνθρωπο. Ήταν με παρέα, ήμουν με παρέα και του λέω “Βαρβέρη, τι έγινε ρε Βαρβέρη;”. To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα γνωρίζω πως δεν είναι μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Απλά εγώ του το είπα και φιλικά, να μην το τροφοδοτεί. Και μου λέει “τι να κάνω, να παίρνω στις εκπομπές και να λέω να μην το παίζουν;”. Η αλήθεια είναι πως υπερτροφοδοτήθηκε και αυτό επειδή υπήρχε βίντεο».