«Χρονοταξιδιώτης» προειδοποιεί για το 2022 – Οι τρεις ημερομηνίες «σταθμοί»
2 years, 2 months ago
6

Ένας αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης ανήρτησε στο TikTok ένα βίντεο, κάνοντας λόγο για «τρεις ημερομηνίες – σταθμούς» το 2022, οι οποίες θα σημαδεύσουν την ανθρωπότητα.

Το βίντεο με τις δυσοίωνες προβλέψεις του έχει γίνει ήδη viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατ. views, περισσότερα από 500 χιλ. like και χιλιάδες σχόλια.

«Με θεωρούν εδώ και καιρό ψεύτικο χρονοταξιδιώτη, γι’ αυτό να θυμάστε αυτές τις τρεις ημερομηνίες στις αρχές του 2022» ισχυρίζεται ο… άνθρωπος από το μέλλον.

Οι ημερομηνίες – σταθμοί

Όπως αναφέρει στο βίντεο που ανήρτησε:

11 Μαρτίου – γυναίκα κάνει παιδί με χιμπαντζή, μπορεί να μιλήσει και έχει ανάμικτα χαρακτηριστικά.

19 Απριλίου – εμφανίζεται ένα νέο στέλεχος κοροναϊού, η μετάλλαξη Ω, η οποία είναι πέντε φορές χειρότερη από όλα τα υπόλοιπα στελέχη COVID-19.

17 Σεπτεμβρίου – το μεγαλύτερο πλάσμα ανακαλύπτεται στον ωκεανό και είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τη γαλάζια φάλαινα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά

Πάντως, σύμφωνα με τη Mirror, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω χρήστης στο TikTok δημοσιεύει τέτοιου είδους αναρτήσεις σε μια προσπάθεια να «σώσει» την ανθρωπότητα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, είχε προβεί σε δύο σοκαριστικές προβλέψεις, μια εκ των οποίων αφορούσε την… ανακάλυψη της βυθισμένης πόλης της Ατλαντίδας στον Ατλαντικό Ωκεανό.

in.gr