Δημοτική υπάλληλος στην Αργεντινή απολύθηκε γιατί γύριζε ροζ βίντεο
10 months, 13 days ago
6

Η Σόνια Πελιζάρι εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλος από το 2011 και το 2017 στην πόλη Λα Πλάτα της Αργεντινής. Καθώς, όμως, ο μισθός που έπαιρνε δεν ήταν ικανοποιητικός για την ίδια, αποφάσισε να συνδυάσει την εργασία της αυτή αρχικά με το μόντελινγκ.

Η Πελιζάρι ξεκίνησε να κάνει φωτογραφίσεις σε ερωτικές πόζες, τις οποίες πουλούσε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, όμως, επεκτάθηκε, γυρνώντας και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Τα έσοδά της άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά, ενώ όπως υποστήριξε η ίδια, χρειαζόταν τα επιπλέον χρήματα για να πληρώνει το νοίκι του σπιτιού της και τα δίδακτρα των σπουδών της, σημειώνοντας, ακόμα, πως ποτέ δεν έκρυψε ότι στον ελεύθερο χρόνο της γύριζε τέτοια βίντεο.

Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι ήταν πόρνη, λέγοντας ότι όλοι οι άνδρες με τους οποίους έκανε σεξ στα βίντεο, ήταν επαγγελματίες που είχαν υπογράψει συμβόλαιο.

Καθώς φαίνεται, όλοι οι συνάδελφοί της γνώριζαν την εξω-επαγγελματική της δραστηριότητα. Σύμφωνα με την Sun, όμως, ότανοι φωτογραφίες της και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν, απολύθηκε από το δήμο.

 

Η Σόνια ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ποιος έκανε τη διαρροή, και υποστήριξε ότι η απόλυσή της ήταν λάθος.

Η παράλληλη εργασία της 28χρονης αποκαλύφθηκε όταν έγινε viral ένα βίντεο με την ίδια να είναι γυμνόστηθη έχοντας στο πλευρό της μια φίλη της, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και άλλα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

 

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, πάντως, υποστηρίζουν ότι η απόλυσή της δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της ως δημοτική υπάλληλος.