Έλληνες tattoo artists αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα τατουάζ που τους έχουν ζητήσει (βίντεο) Πολλές είναι οι ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις σε έναν tattoo expert, σε έναν tattoo artist
1 year, 5 months ago
6

Κάθε επάγγελμα κρύβει και τη δική του μαγεία αλλά και τις δικές του δυσκολίες. Όσον αφορά τους tattoo artists, είναι αλήθεια πως, αφού συναναστρέφονται με κόσμο έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες προσωπικότητες.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις των πελατών, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ζητήσει κάτι περίεργο και αλλόκοτο.

Με αφορμή το Athens Tattoo Expo το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, Έλληνες tattoo artists απαντούν στις ερωτήσεις που θα θέλαμε όλοι να τους κάνουμε και, το σχετικό βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα του Tik-Tok έχει γίνει ήδη viral.

Μεταξύ άλλων, απαντούν σε ερωτήσεις όπως, ποιο είναι το αγαπημένο τους τατουάζ, ποιο είναι το πιο περίεργο τατουάζ που τους έχει ζητηθεί αλλά και ποιο είναι το τατουάζ που έχουν αρνηθεί να κάνουν.

Σε απάντηση του ένας από τους ερωτηθέντες επαγγελματίες είπε πως πελάτης του ζήτησε να κάνει έναν κάδο από τον οποίο θα βγαίνει το όνομα της πρώην κοπέλας του ενώ μια γυναίκα καλλιτέχνιδα απάντησε πως πελάτης ζήτησε να του «χτυπήσει» tattoo τα χείλη της.

Δείτε όλες τις απαντήσεις των tattoo artists στο παρακάτω βίντεο

pronews.gr