Έλον Μασκ: Πρόταση στον πατέρα του να… δωρίσει σπέρμα προκειμένου «να δημιουργηθεί νέα γενιά Έλον» «Γιατί να πάω στον Έλον όταν μπορούμε να πάμε σε αυτόν που τον δημιούργησε;»
22 days ago
6

Πρόταση στον πατέρα του Έλον Μασκ να δωρίσει σπέρμα σε γυναίκες της υψηλής κοινωνίας, προκειμένου να… να δημιουργηθεί μία νέα γενιά Έλον, φέρεται να έχει κάνει εταιρείας της Νότιας Αμερικής…

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο 76χρονος πατέρας του CEO της Tesla, Έρολ Μασκ, με δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα «The Sun». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαιωνίσει το επιτυχημένο είδος.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας του Έλον Μασκ, αυτή… ευκαιρία του προσφέρθηκε από εταιρεία της Νότιας Αμερικής.

  • Διαβάστε επίσης: Λύθηκε το μυστήριο με την καλλονή που συνοδεύει τον Έλον Μασκ στη Μύκονο – Ποια είναι;

«Έχω μια εταιρεία στην Κολομβία που θέλει να δωρίσω το σπέρμα μου για να αφήσω έγκυες γυναίκες της high society, οι οποίες υποστηρίζουν ‘Γιατί να πάω στον Έλον όταν μπορούμε να πάμε σε αυτόν που τον δημιούργησε;’».

Χωρίς λεφτά αλλά με… προνόμια

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι δεν του έχουν προσφερθεί χρήματα για τις… υπηρεσίες του, αν και θα μπορούσε να λάβει άλλα προνόμια εάν τελικά συμφωνήσει να γίνει δωρητής σπέρματος.

«Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για χρήματα, αλλά μου έχουν προσφέρει ταξίδια πρώτης κατηγορίας και διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων» ισχυρίζεται.

Όταν ρωτήθηκε αν θα έδινε το σπέρμα του έναντι αμοιβής, ο Έρολ Μασκ απάντησε: «Λοιπόν, γιατί όχι;»

Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε ότι έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

Υπενθυμίζεται ότι, στην ίδια εφημερίδα, ο πατέρας του Έλον Μασκ είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ότι απέκτησε κρυφά ένα ακόμη παιδί με τη θετή του κόρη, μια αποκάλυψη που περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τον διάσημο γιο του.

Ο Έρολ Μασκ καλωσόρισε την κόρη του με την 35χρονη Γιάνα Μπεζουιντενχούτ το 2019, ωστόσο επιβεβαίωσε την είδηση μόλις πριν από λίγες ημέρες στην αμερικανική εφημερίδα «The Sun».

Είχε παραδεχτεί ότι «το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραχθούμε». Ο πατέρας του Μασκ και η Γιάνα έχουν ήδη ένα πεντάχρονο αγόρι, τον Έλιοτ Ρας.

Ο Έρολ συμμερίζεται την εγκάρδια επιθυμία του διάσημου γιου του να κάνει πολλά παιδιά καθώς η αποκάλυψή του έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Έλον απέκτησε δίδυμα με ένα στέλεχος στην εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του «Neuralink», εβδομάδες πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με την πρώην σύντροφό του Γκράιμς.

in.gr