Έλον Μασκ: Το παιδί του επαναπροσδιόρισε το φύλο του και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του
9 months ago
6

Αίτηση στο δικαστήριο ώστε να αλλάξει το φύλλο που αναφέρεται στην ταυτότητά του κατέθεσε το 18χρονο παιδί του Έλον Μασκ. Μάλιστα όπως ανέφερε, επιθυμεί να αλλάξει επίσης όνομα και επίθετο δηλώνοντας ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με εκείνον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ξαβιέ Μασκ υπέβαλε τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις 18 του περασμένου Απριλίου στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, επιλέγοντας το «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον» ως το όνομα που θα χρησιμοποιεί στο εξής.

Η τρανς 18χρονη εξήγησε στα έγγραφα ότι επιθυμεί να αλλάξει το επίθετό της, παίρνοντας εκείνο της μητέρας της, καθώς δεν ζει πια με τον πατέρα της και δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τον Έλον Μασκ.

Η, πλέον, Βίβιαν Τζένα Γουίλσον είναι ένα από τα παιδιά που απέκτησε ο Μασκ κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, με την οποία χώρισε το 2008.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc. έχει δεχθεί στο παρελθόν πυρά επειδή επέκρινε τη χρήση προτιμώμενων αντωνυμιών για τρανς και non binary άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο tweets του 2020 που έγραφαν: «Υποστηρίζω απόλυτα τους τρανς, αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης» και «Οι αντωνυμίες είναι χάλια».

in.gr