Επαιζε κρυφτό και βρέθηκε σε… άλλη χώρα – Πώς ένας 15χρονος έμεινε κλειδωμένος σε κοντέινερ για 6 μέρες
1 month, 21 days ago
6

Ενα αθώο παιδικό παιχνίδι κατέληξε σε εφιάλτη για έναν 15χρονο, ο οποίος έπαιζε κρυφτό με τους φίλους στου στο Μπαγκλαντές και βρέθηκε στη… Μαλαισία.

Στις 17 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων από ένα πλοίο του Μπαγκλαντές, το προσωπικό του λιμανιού της Μαλαισίας, Port Klang, σοκαρίστηκε όταν είδε ένα αδυνατισμένο και σε σύγχυση αγόρι να βγαίνει από ένα από τα εμπορευματοκιβώτια. Το αγόρι δεν μιλούσε, ούτε καταλάβαινε την τοπική γλώσσα, οπότε η επικοινωνία μαζί του ήταν αδύνατη.

Οι αρχές, υποπτευόμενες πως ήταν θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Αποδείχθηκε τελικά πως δεν επρόκειτο για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων ή για οποιοδήποτε έγκλημα. Απλά κάτι πήγε τελείως στραβά….

Ο 15χρονος Φαχίμ έπαιζερ κρυφτό με τους φίλους του στο Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπήκε σε ένα κοντέινερ για να κρυφτεί και κατά λάθος κλειδώθηκε μέσα, οπότε και αποκοιμήθηκε.

Στη συνέχεια, το κοντέινερ μεταφέρθηκε σε εμπορικό πλοίο για να σαλπάρει για τη Μαλαισία. Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του στις 11 Ιανουαρίου από το λιμάνι Chittagong και έφτασε στο λιμάνι Klang της Μαλαισίας στις 17 Ιανουαρίου.

Το αγόρι ήταν κλειδωμένο μέσα στο κοντέινερ για 6 ολόκληρες ημέρες και φώναζε για βοήθεια, αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Το πώς επέζησε 6 ημέρες χωρίς μια μπουκιά φαγητό ή νερό, εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο για όλους.

Φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από τους εργαζόμενους στο Port Klang δείχνουν το αγόρι να είναι σε σύγχυση από το άγνωστο περιβάλλον καθώς βγαίνει από το κοντέινερ.

Αργότερα, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ γίνονται διευθετήσεις για να τον στείλουν πίσω στο Μπαγκλαντές μόλις αναρρώσει.