Έσωσαν τον σκύλο που εγκλωβίστηκε στις γραμμές του Η.Σ.Α.Π. στον Ταύρο Αττικής (βίντεο)
7 months, 22 days ago
6

Για τον σκύλο που βρέθηκε εγκλωβισμένος στις γραμμές του τρένου στον σταθμού του Η.Σ.Α.Π. στον Ταύρο της Αττικής ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι ο Νίκος Αδαμόπουλος που είναι εθελοντής διασώστη ζώων και έσπευσε επί τόπου για να το βοηθήσει.

Με τη βοήθεια των εργαζόμενων στον Η.Σ.Α.Π. οι οποίοι έκοψαν το ρεύμα από τις ηλεκτροφόρες ράγες και φιλόζωων που ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του σκύλου ο κ. Αδαμόπουλος κατάφερε να βγάλει το ζώο με ασφάλεια από το σημείο στο οποίο είχε κουρνιάσει για να προστατευτεί από τα διερχόμενα τρένα.

Το σκυλί, που όπως μας εξήγησε ο κ. Αδαμόπουλος, ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμο παρά το σοκ και τον φόβο και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της Βασιλικής Μωραΐτη για τις πρώτες βοήθειες και εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει μικροτσίπ, αλλά δεν είναι δηλωμένο και ότι φαίνεται υγιές, εντούτοις αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του και του έγινε μια παυσίπονη ένεση.

Το ζώο χρειάζεται ένα σπιτικό για να μην κινδυνεύει άλλο στον δρόμο αδέσποτο. Αν μπορείτε να βοηθήστε τον σκύλο καλέστε τον κ. Αδαμόπουλο στο τηλέφωνο: 6948782120.