Εβαλε τους μαθητές της να ζωγραφίσουν ό,τι θέλουν πάνω στο φόρεμά της και έγινε viral [εικόνες]
11 months, 22 days ago
6

Μια δασκάλα στο Τέξας έχει συγκινήσει χιλιάδες άτομα φορώντας με μεγάλη υπερηφάνεια ένα φόρεμα με τις εκατοντάδες ζωγραφιές των μαθητών της επάνω του.

Η 46χρονη Ρεμπέκα Μπόνερ, καθηγήτρια καλλιτεχνικών στο δημοτικό Σχολείο Μακόλιφ στο Χάιλαντ Βίλατζ των ΗΠΑ, έγινε viral στο διαδίκτυο όταν η 20χρονη κόρη της Σαρλίς Λέικ, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες της με το πολύχρωμο φόρεμα.

«Η μαμά μου είναι η πιο χαριτωμένη δασκάλα καλλιτεχνικών στον κόσμο» έγραψε η περήφανη κόρη. «Έφτιαξε ένα φόρεμα και έβαλε όλους τους μαθητές της να ζωγραφίσουν κάτι επάνω σε αυτό. Αυτή είναι η μαμά μου στην έκθεση καλλιτεχνικών των μαθητών της. Είμαι συγκινημένη».

Το απλό άσπρο φόρεμα, η Ρεμπέκα Μπόνερ το αγόρασε από το Amazon, διαθέτει πλέον πολύχρωμα σχέδια όλων των μορφών και μεγεθών επάνω του.

Η Ρεμπέκα ΜΠόνερ ποζάρει περήφανη με το φόρεμα που ζωγράφισαν οι μαθητές της

Στην πρώτη φωτογραφία, η Ρεμπέκα φαίνεται στην αυλή του σπιτιού της να κρατά ανοιγμένο το φόρεμα για να δείξει τις ζωγραφιές των μαθητών της. Στη δεύτερη φωτογραφία, η δασκάλα χαμογελά πάλι φορώντας το φόρεμα, στην έκθεση των μαθητών της.

Η φωτογραφία της Σαρλίς έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 100.000 likes και έλαβε δεκάδες κολακευτικά σχόλια για το πόσο υπέροχη δασκάλα είναι. «Είναι τόσο εμπνευσμένο» σχολίασε κάποιος. «Φαίνεται πόσο αγαπά αυτό που κάνει και πόσο νοιάζεται για τους μαθητές της» συνέχισε.

«Η μητέρα σου είναι το είδος του δασκάλου που αλλάζει την ζωή ενός παιδιού και που δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ» σχολίασε ένας άλλος.

Η Ρεμπέκα μίλησε στην εκπομπή «Good Morning America» και είπε ότι εμπνεύστηκε για το φόρεμα αυτό από μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook με καθηγητές καλλιτεχνικών δημοτικού σχολείου.
Η 46χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών μπροστά στα έργα των μαθητών της

Έχει 580 μαθητές, που κυμαίνονται από ηλικία τριών έως 11 ετών και ένιωσε πως αν τους έβαζε να διακοσμήσουν το φόρεμά της, θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κάνει να «ενθουσιαστούν με την τέχνη».

Η δασκάλα είπε ότι είχε στο σχολείο το φόρεμα για δύο εβδομάδες και πως απλά άφησε τους μαθητές της να ζωγραφίσουν επάνω του χρησιμοποιώντας χρώμα για ύφασμα που αγόρασε.

Η Ρεμπέκα πρόσθεσε πως ένιωσε μεγάλη έκπληξη που οι φωτογραφίες της με το φόρεμα έγιναν viral. «Δεν ανησυχώ μήπως γίνω διάσημη ή κάτι τέτοιο αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι σπουδαίο να προωθούμε τις τέχνες. Νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό για τα παιδιά να έχουν έναν χώρο για να δημιουργούν και την ελευθερία για να δημιουργούν».

Φωτογραφίες: Twitter