Εξω φρενών η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή -Της τα «έχωσε» δημόσια [εικόνες & βίντεο]
5 months, 13 days ago
6

Εξαλλη έγινε η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα η αγαπητή παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης πως η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε: «Το είπε η ίδια η Ελένη σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο, κέρασε καφέ και γλυκό σε αγαπημένα της πρόσωπα. Τους είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά χωρίς να αναφέρει αν θα κάνει γάμο ή αν θα γίνει ο γάμος μαζί με τη βάφτιση».

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως εκνευρίστηκε με αυτή την δήλωση της παρουσιάστρια και αποφάσισε να της απαντήσει μέσω του Instagram, λέγοντας πως πρόκειται για ένα ευαίσθητο γεγονός για να το ανακοινώνει με τέτοιο τρόπο.

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στα InstaStories της.