Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη: Η γυναίκα οδηγός λεωφορείου που δουλεύει πάντα μαζί με το σκυλάκι της
7 months, 28 days ago
6

Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη: Η οδηγός αστικού λεωφορείου από το Ηράκλειο, δεν πηγαίνει σχεδόν ποτέ στην δουλειά της, χωρίς τον καλύτερο της φίλο. Πρόκειται για έναν σκύλο, που δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί την αφεντικίνα του. Βέβαια, ακολουθώντας την στο λεωφορείο, αποκτά πολλά προνόμια.

Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη: Έχει πάντα τον τετράποδο φίλο της μαζί, όταν δουλεύει

Υπάρχουν φορές, που η αγάπη για τα ζώα, δεν έχει φραγμούς και δε γνωρίζει όρια. Ένα τρανταχτό παράδειγμα, είναι αυτό μίας οδηγού από το Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Όποτε δουλεύει, δεν το κάνει μόνη της, αφού κινείται στους δρόμους της πόλης με…παρέα.

Αυτή η παρέα δεν είναι άλλη, από το  συμπαθές τετράποδο, το οποίο δεν θέλει να αφήνει ούτε για ένα λεπτό την αφεντικίνα του, Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη. Το σκυλάκι στάθηκε τυχερό εις διπλούν διότι, όχι μόνο βρίσκεται στο πλευρό της Γαρυφαλιάς, αλλά έχει και το προνόμιο να απολαμβάνει αμέτρητες βόλτες στους δρόμους της πόλης.

Όσο για την οδηγό, αποδείχτηκε άριστη επαγγελματίας για ακόμη μία φορά. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο, διαθέτει μία διαφορετική φιλόζωη νότα. Αποδεικνύοντας έτσι, ποιοι είναι οι καλύτεροι και αχώριστοι φίλοι του ανθρώπου.